parkeren blijdorp
Parkeren bij Diergaarde Blijdorp. Wat zijn de parkeerkosten?
Heeft Diergaarde Blijdorp er een parkeergarage?
En zijn er goedkope alternatieven?
Wij geven u gratis parkeer advies.

Over Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is bij velen bekend als één van de mooiste dierentuinen van Europa.

Openingstijden

Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar, iedere dag geopend! Gedurende de zomertijd is Blijdorp open van 09.00 tot 18.00 uur. In de wintertijd is Blijdorp open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen en tijdens schoolvakanties tot 18.00 uur. Vanaf 16.00 uur zijn er echter minder dieren zichtbaar en de tuin is slechts gedeeltelijk verlicht.

Parkeerplaats

Dierentuin Blijdorp beschikt over een eigen parkeerplaats aan de Oceaniumzijde. De parkeerplaats van diergaarde Blijdorp heeft een capaciteit voor 1450 auto's en een apart busterrein.

Waar parkeren Blijdorp?

Bij grote drukte kunt U parkeren op de Horvathweg (nabij het Sparta Stadion) of naar de van Aerssenlaan/ Bentincklaan. Vanaf de Horvathweg loop je naar de Oceaniumzijde, vanaf de van Aerssenlaan/ Bentincklaan naar de entree aan de Rivierahalzijde. Betaling is via het gemeentelijk uurtarief alleen mogelijk met Chipkaart of credit card. parkeren

Parkeertarieven Diergaarde Blijdorp

Tijdsduur
Parkeertarief
Per dag
€ 10,-

NIEUW: Slimme P+R Hubs in Rotterdam

gratis tip
Rotterdam heeft een aantal nieuwe P+R Hubs. Je kunt hier bijvoorbeeld helemaal gratis parkeren als je ook een huurfiets reserveert. Maar je kunt er ook voor kiezen met het openbaar vervoer verder te reizen. Wij zijn enthousiast!

Adres en Plattegrond Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam