parkeren den haag
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Den Haag. Gratis tips

Per jaar bezoeken ruim 30 miljoen mensen den Haag. Om snel bij een parkeer- plaats te komen kunt u het beste de parkeerroute volgen. De binnenstad van Den Haag is goed bereikbaar met de auto. Het winkelgebied in de binnenstad van Den Haag is een autoluw gebied met betaald parkeren op alle dagen van de week. De beste optie voor parkeren zijn de parkeergarages die op de Centrumring aangeduid worden door de groen-gele borden.

Tijden betaald Parkeren Den Haag Centrum

Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur
Op zondag van 13.00 tot 24.00 uur.

Parkeren met gehandicapten parkeerkaart

Mensen die een geldige gehandicapten parkeerkaart achter de voorruit van hun auto hebben liggen, hoeven tot 1 juli 2012 in Den Haag geen geld in de parkeerautomaat te stoppen en kunnen daarnaast ook gebruik blijven maken van de parkeerplaatsen speciaal voor gehandicapten.

Tarief parkeren Den Haag

Waar parkeren?
Parkeertarief 2018
Den Haag Centrum tot 18 uur
€ 2,70 per uur
Den Haag Centrum na 18 uur
€ 2,15 per uur

Parkeergarages

In totaal zijn er in Den Haag 21 parkeergarages en -terreinen. Het parkeerverwijssysteem langs deze route geeft aan waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats is. Parkeren in een parkeergarage in het centrum is soms duurder dan parkeren op straat : € 2,20 tot € 4.00 p.uur, een etmaal kost ong € 30.00

Parkeren Scheveningen

In de stadsdeel Scheveningen geldt betaald parkeren geldt op alle dagen van de week van 10.00-24.00/02.00 uur. Op de boulevard en bij winkels moet u een tarief betalen van € 2.60 per uur., in de rest van Scheveningen-Bad € 2,10 p.uur In de parkeergarages of op de parkeerterreinen betaalt u € 2.60 per uur, max dagtarief is € 15.70. In Scheveningen geldt onbeperkt parkeren m.u.v. Gevert Deynootplein , Rederserf en Zeekant (max 120 min) en Zwolsestraat (max 30 min )..

Shuttlebus

TIP Als u parkeert in de parkeergarage van het Malieveld, kunt u op vertoon van uw parkeerbewijs gratis gebruik maken van de shuttlebus om naar de binnenstad te gaan.

Openbaar vervoer Den Haag

Openbaar Vervoer In Den Haag heeft een uitgebreid net van trams en bussen. Hiermee reist u dikwijls sneller dan met de auto. Het openbaar vervoer is dus een uitstekend alternatief!
Bel voor meer informatie over het openbaar vervoer: HTM-Consumentenlijn 0900-4864636 lokaal tarief €0.10 per minuut.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.