Nabij Haarlem ligt de populaire badplaats Bloemendaal aan Zee. Smalle zandstranden met party strandpaviljoens gesponsord door radiostations als radio 538 maken de zomers hier sfeervol en aangenaam. Relaxt is dat de strandtenten in Bloemendaal aan Zee ook muziek draaien op het terras. In Zandvoort is dit niet toegestaan. Naast zonnen kan je hier natuurlijk ook heerlijk uitwaaien, zwemmen en sporten. Daarnaast kan je wandelen naar Zandvoort (ca. 3km) en fietsen door de achterliggende duinen en dorpjes zoals Bloemendaal en Overveen.

Betaald Parkeren

Op de twee parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee geldt het hele jaar door betaald parkeren. De betaaltijden zijn van 08.00-22.00 uur in de periode april t/m september, en van 08.00-20.00 uur in de periode oktober t/m maart, op alle dagen van de week.

Kosten betaald Parkeren

Het tarief in het badseizoen bedraagt € 2,50 p.uur met een maximum van € 20,00 p.dag. In het winterseizoen (nov-febr) betaalt u € 0,50 p.uur met een maximum van € 4,00 p.dag. Bij een aantal parkeerautomaten bij het strand is het mogelijk om met pin te betalen.

Bloemendaalse strandpaviljoens

De bekendste strandpavilioens van Bloemendaal zijn: Woodstock 69, BLM 9, La Dolce Vita, Beachclub Vroeger, Lido , Bloomingdale, De Republiek.

Parkeerterreinen Bloemendaal

Parkeren Bloemendaal aan zee

Parkeerterrein Zeeweg Bloemendaal

Zeeweg
2051 OverveenParkeren Bloemendaal aan zee

Parkeerterrein Parnassiaweg Bloemendaal

Parnassiaweg
2051 Overveen

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.