parkeren den bosch Goedkoop parkeren in Den Bosch? Kan dat nog?
De Gemeente Den Bosch kent in veel gebieden van de stad betaald parkeren. De binnenstad beschikt over zo'n 4000 parkeerplaatsen. Kortom Den Bosch is met de auto prima te bereiken. Zoek echter wel goed van te voren uit waar u gaat parkeren! Een parkeergarage is in Den Bosch de beste optie! Een groot deel van het centrum van de binnenstad van Den Bosch heeft een parkeerverbod.

Let op het inrijdverbod in Den Bosch Centrum

In meerdere straten in het centrum van ’s-Hertogenbosch geldt een inrijverbod. Het Selectief Toegangssysteem houdt de binnenstad, de Gestelseweg, het Bossche Broek en de Henriëttewaard autoluw. Op sommige plaatsen wordt het gesloten verklaren gebied geregistreerd door camera’s. De inrijdverboden staan duidelijk aangegeven.

Parkeertarief Den Bosch

Waar parkeren?
Parkeertijden
Parkeertarief 2024
Den Bosch Centrum
maandag - zaterdag 09:00 - 24:00 uur
zon- en feestdagen 12:00 - 24:00 uur
€ 4,05 per uur

Bijna Gratis parkeren? Goedkoop parkeren bij P+R Den Bosch

P+R den bosch transferium parkeren
Bijna gratis parkeert U op de transferia in Den Bosch. U parkeert uw auto en kunt vervolgens gratis met de bus met maximaal 4 personen heen en weer naar de binnenstad te rijden.
Ook voor carpoolers zijn de transferia dus de ideale oplossing. Het is mogelijk een abonnement aan te vragen voor de transferia bij het digitale gemeenteloket.
Bekijk de P+R Transferia in Den Bosch

Parkeergarages Den Bosch

parkeergarages den bosch
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Den Bosch
parkeergarages den bosch
Den Bosch heeft flink wat parkeergarages. Ee De parkeergarages in Den Bosch zijn waarschijnlijk de beste plek om te parkeren. Uw auto staat veilig en u parkeert er goedkoper dan op straat.
Een van de bekendste parkeergarages in Den Bosch is parkeergarges Sint Jan. Deze parkeergarage is erg nieuw en heeft al diverse prijzen gewonnen.
Bekijk de parkeergarages in de Bosch.

Parkeren Electrische Auto in Den Bosch

U kunt parkeren bij de verschillende oplaadpunten voor electrische auto's in de gemeente den Bosch. Ligt de laadpaal in een betaald parkeren gebied? Dan moet u parkeergeld betalen! Ligt de laadpaal in vergunninghoudersgebied? Dan mag u alleen laden als u ook een parkeervergunning heeft voor dit gebied.