parkeren den bosch
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Den Bosch. Gratis tips
De Gemeente Den Bosch kent in veel gebieden van de stad betaald parkeren. De binnenstad beschikt over zo'n 4000 parkeerplaatsen. Kortom Den Bosch is met de auto prima te bereiken. Zoek echter wel goed van te voren uit waar u gaat parkeren! Een parkeergarage is in Den Bosch de beste optie! Een groot deel van het centrum van de binnenstad van Den Bosch heeft een parkeerverbod.

Tijden betaald parkeren op straat in Den Bosch Centrum

🚗 Betaald parkeren op straat: maandag t/m zaterdag van 09.00-24.00 uur
zondag van 12.00-24.00 uur.
De maximale parkeerduur in het centrum is onbeperkt muv van de winkelstraten Peperstraat, Himthamerstraat en Vughterstraat (max 30-60 min tijdens winkelopeningstijden. Ook op de meeste feestdagen geldt betaald parkertengeld.

Rond de binnenstad geldt 's avonds vrij parkeren m.u.v. koopavonden. Ook op zondagmiddag moet betaald worden voor parkere. Op de meeste feestdagen geldt hier vrij parkeren muv Hemelvaartsdag en Koningsdag.

Parkeertarief Den Bosch

Waar parkeren?
Parkeertarief Den Bosch 2021
Den Bosch Centrum
3,62 per uur
Rondom het centrum
3,12 per uur

Gratis parkeren? Goedkoop parkeer je bij P+R Den Bosch

Bijna gratis parkeert U op de transferia in Den Bosch. Voor slechts € 4,00 parkeert u uw auto, om vervolgens gratis met de bus met maximaal 4 personen heen en weer naar de binnenstad te rijden.
Ook voor carpoolers zijn de transferia dus de ideale oplossing. Het is mogelijk een abonnement aan te vragen voor de transferia bij het digitale gemeenteloket.
Bekijk de transferia in Den Bosch

Parkeergarages Den Bosch

parkeergarages den bosch
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Den Bosch
De parkeergarages in Den Bosch zijn waarschijnlijk de beste plek om te parkeren. Uw auto staat veilig en u parkeert en veelal goedkoper dan op straat.
Bekijk de parkeergarages in de Bosch.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.