parkeren tilburg Met de auto naar Tilburg? Borden langs de route richting het centrum geven aan waar u de verschillende garages en terreinen kunt vinden. Bovendien kunt u op de borden zien of er in de parkeergarage nog vrije plaatsen zijn.

Betaald parkeren in Tilburg

In de binnenstad van Tilburg geldt betaald parkeren op maa t/m zat van 09.00--02.00 uur en op zondag van 12.00-02.00 uur. De max. parkeertijd kan variëren van 1-4 uur tot onbeperkt (afh.locatie).

Parkeertarief Tilburg

Parkeren Tilburg
Parkeren op straat in het centrum van Tilburg: € 2,20 per uur.
Parkeertarief parkeergarages ongeveer : € 2,00 per uur.

Parkeergarages Tilburg

Tilburg heeft 7 parkeergarages. De tarieven zijn € 1.80-2.00 per uur, max dagtarief € 16.00
Parkeergarage 013 Tivoli
Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Parkeergarage Heuvelpoort
Parkeergarage Koningsplein
Parkeergarage Emmapassage
Parkeergarage Schouwburg
Parkeergarage Knegtel

Parkeerterreinen

In en rondom de binnenstad van Tilburg zijn acht parkeerterreinen. Onbewaakt, maar gunstig gelegen. U vindt deze terreinen op de volgende locaties: Spoorlaan, NS-plein, Faxxterrein, Boerhaaveplein, Tehatexterrein, Koopvaardijstraat, Stappegoor en Spoorlaan-Oost.
Voor al deze terreinen, m.u.v. de Spoorlaan en Spoorlaan-Oost, zijn terreinabonnementen verkrijgbaar. Overal kunt u betaald kort betaald parkeren. Het uurtarief is € 0,90 tot € 2,20 afh. locatie en het dagtarief tot € 16.00.

Parkeervergunning

Meer informatie over de parkeervergunning in Tilburg op de site van de Gemeente Tilburg

Bezoekerskaart

De bezoekerskaart is in het bezit van een bewoner van de gemeente tilburg. De bezoeker haalt de kaart dus eerst op bij de bewoner. De parkeercontroleurs houden hier rekening mee. De kaart bevat maximaal 40 eenheden (18 euro) en kan Ă©Ă©n keer per kwartaal worden opgeladen of bijgevuld. Tot 18.00 uur geeft Ă©Ă©n eenheid recht op twee uur parkeren. Er mogen maximaal twee eenheden tegelijk worden afgeschreven.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.