parkeren tilburg
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Tilburg. Gratis tips
Goedkoop Parkeren in Tilburg? Met de auto naar Tilburg is prima te doen. Borden langs de route richting het centrum geven aan waar u de verschillende garages en terreinen kunt vinden. Bovendien kunt u op de borden zien of er in de parkeergarage nog vrije plaatsen zijn.

Tijden betaald parkeren op straat in Tilburg Centrum

🚗 Betaald parkeren op straat: maandag t/m zaterdag van 09.00-02.00 uur
zondag van 12.00-02.00 uur

Parkeertarief Tilburg

Waar parkeren?
Parkeertarief Tilburg 2024
Tilburg Centrum
€ 25,- per dag

Centrum Tilburg Autovrij

parkeren centrum tilburg
Een groot deel van het centrum van Tilburg is verboden terrein voor auto's. Dit wordt gecontroleerd met camera's.
Tussen 06:00 - 11:00 uur in de ochtend is het wel mogelijk het centrum met de auto te bezoeken. Buiten deze tijden in het winkelcentrum? Dan kunt u daarvoor bij de gemeente een verkeersontheffing aanvragen.

Parkeergarages Tilburg

parkeergarages  tilburg
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Tilburg
In Tilburg zijn diverse parkeergarages beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Deze parkeergarages zijn centrum gelegen in het centrum van de stad en bieden handige toegang tot populaire bestemmingen, zoals winkelstraten, restaurants, en culturele attracties. De tarieven in de garages verschillen nogal.
Bekijk alle parkeergarages in Tilburg

Onze Tip: Goedkoop parkeren in een Parkeergarage in Tilburg!

parkeertip redactie
goedkoop parkeren tilburg
Goedkoop parkeren in Tilburg is wel degelijk mogelijk!
Onze aanrader is ParkBee Tilburg Centrum. In de avonduren en het centrum parkeer je hier supergoedkoop! Je loopt zo het centrum van Tilburg in.
Wel even van te voren reserveren!
Bekijk dit goedkope ParkBee parkeerterrein

Plattegrond Parkeerzones en Parkeertarieven Gemeente Tilburg

parkeerzones zwolle
parkeerzones tilburg
Tilburg heeft diverse parkeerzones. De gemeente Tilburg heeft een plattegrond beschikbaar met hierop alle parkeerzones. Op de parkeerplattegrond vindt u de verschillende parkeertarieven in de verschillende wijken en straten.
Bekijk de plattegrond van de gemeente Tilburg

Parkeerterreinen

In en rondom de binnenstad van Tilburg zijn acht parkeerterreinen. Onbewaakt, maar gunstig gelegen. U vindt deze terreinen op de volgende locaties: Spoorlaan, NS-plein, Boerhaaveplein, Tehatexterrein, Koopvaardijstraat, Stappegoor en Spoorlaan-Oost.
Voor al deze terreinen, m.u.v. de Spoorlaan en Spoorlaan-Oost, zijn terreinabonnementen verkrijgbaar. Overal kunt u betaald kort betaald parkeren.

Bezoekerskaart

Bewoners van het vergunninggebied van Tilburg kunnen hun bezoek goedkoper laten parkeren met de BezoekersApp. De bezoekerskaart/app is enkel in het bezit van een bewoner van de gemeente tilburg.

Parkeerboete Tilburg

parkeerboete tilburg
Als u niet heeft betaald ontvangt u een parkeerboete. Deze boete heet een naheffingsaanslag en wordt verstuurd door Cannock Chase Public (CCP) in opdracht van de gemeente Tilburg.

Motor parkeren in Tilburg

motor parkeren tilburg
In Tilburg is parkeren op de stoep voor motoren gratis toegestaan. Adderen mogen er geen last van hebben. Een motor met een zijspan mag in tilburg niet op de stoep staan.

Parkeren Bus in Tilburg

Voor touringcars en bussen zijn in Tilburg speciale parkeerplaatsen bij het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg, en aan de Kloosterstraat achter de schouwburg. Hier kunt u gratis parkeren.

Parkeervergunning

In en rondom Tilburg centrum geldt betaald parkeren. Bewoners en bedrijven in deze wijken kunnen een parkeervergunning aanvragen. Meer informatie over de parkeervergunning in Tilburg op de site van de Gemeente Tilburg