parkeren noordwijk Een dagje naar het strand in Noordwijk aan Zee? Waar kunt u parkeren? Wij geven u handige tips waar te parkeren in Noordwijk aan Zee.

Boulevards in Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee heeft twee boulevards: de moderne Koningin Wilhelminaboulevard ten noorden van Huis ter Duin en de meer traditionele Koningin Astridboulevard ten zuiden daarvan. De eerste heeft de meeste horecavoorzieningen. Op het 13 km lange strand staan 18 strandpaviljoens (april-sept.), waarvan één bij de Duindamse en één bij de Langevelder Slag. Kom vroeg in het badseizoen voor een parkeerplaatsje.

Tijden betaald parkeren op straat in Noordwijk aan zee

🚗 Betaald parkeren op straat: Rondom de winkelgebieden en de boulevard is het 7 dagen per week betaald parkeren van 9:00-21:00 uur

TIP van onze redactie Een parkeerapp zonder transactiekosten

De parkeerapp van Gayo is nieuw.
Je betaalt géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.
Bij Gaiyo betaal je alleen de parkeertijd.

Parkeertarieven Noordwijk aan Zee

Waar parkeren?
Parkeertarief 2021
Per uur
€ 3,- per uur
Maximale dagtarief
€ 10,-
De eerste twee uur zijn op veel plekken € 1,- per uur

Gratis Beach Shuttle in de zomer

De gratis Beach Shuttle (parkeer-en shuttleservice) rijdt van eind juni tot begin 1 september . Ieder weekend (zaterdag en zondag) en doordeweeks bij mooi strandweer . De Beach Shuttle rijdt van 10:00 tot 19:00 uur continu in een 'loop'. De bus komt drie keer per uur langs de haltes.
Haltes:
Vertrek en eindpunt is P1, de parkeerplaats aan de kruising Gooweg / N444
Halte 1 Vuurtorenplein | Halte 2 Palaceplein

Parkeergarage Noordwijk aan Zee

Centrum parking - Bomstraat, 2202 GH Noordwijk aan Zee is 24 uur per dag open. Het tarief is € 1,50 per uur, max dagtarief € 15,00.