parkeren maastricht
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Maastricht. Gratis tips
Wie wil er nou niet goedkoop parkeren in Maastricht? De parkeertarieven in de parkeergarages in het centrum rijzen de pan uit.
Maastricht heeft een grote capaciteit parkeerplaatsen. Om er voor te zorgen dat iedereen een parkeerplaats kan vinden is er het zogenaamde Parkeerroute Informatie Systeem (PRIS).

Parkeertarief Maastricht

Waar parkeren?
Tijden betaald parkeren
Parkeertarief 2024
Maastricht Centrum
maa t/m zat 08 tot 18 uur
donderdag 08 tot 21 uur
koopzondagen van 12 tot 18 uur
€ 3,50 per uur
Buitenwijken Maastricht
maa t/m zat 08 tot 18 uur
donderdag 08 tot 21 uur
koopzondagen van 12 tot 18 uur
€ 1,80 per uur
U kunt op straat in Maastricht maximaal 2 uur parkeren in de binnenstad, het Boschstraatkwartier, het Kommelkwartier en in Wyck-west.

Goedkoop parkeren P+W

P+R maastricht transferium parkeren
Goedkoop parkeren in Maastricht kan op de Park & Walk parkeerterreinen op slechts 10 min wandelen van het centrum. Deze parkeerterreinen zijn open 24 uur/7 dagen per week.

Parkeergarages Maastricht

parkeergarages  maastricht
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Maastricht
Er zijn vele parkeergarages in Maastricht. Tarieven verschillen flink

Goedkoop Alternatief

Een goed alternatief is uw auto te parkeren bij een nabij Maastricht gelegen station en vervolgens met het openbaar vervoer naar Maastrichtverder te reizen.

MECC Maastricht parkeren

MECC Maastricht beschikt over ruime parkeerfaciliteiten rondom het gebouw. Uw parkeerkaartje koopt u (tarief voor een hele dag) in de entreehal van MECC Maastricht.

Parkeren gehandicapten

Gehandicapten mogen naast de plaatsen die worden aangegeven met het algemene bord voor gehandicapten, ook parkeren in de parkeerverbodzone. Het is echter niet toegestaan te parkeren op vergunninghoudersplaatsen.