parkeren maastricht
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Maastricht. Gratis tips
Maastricht heeft een grote capaciteit parkeerplaatsen. Om er voor te zorgen dat iedereen een parkeerplaats kan vinden is er het zogenaamde Parkeerroute Informatie Systeem (PRIS).

Tijden betaald parkeren op straat Maastricht Centrum

🚗 Betaald parkeren op straat: maa t/m zat 08.00-18.00 uur
donderdag tot 21.00 uur
koopzondagen van 12.00-18.00 uur.

Parkeertarief Maastricht

Waar parkeren?
Parkeertarief Maastricht 2021
Maastricht Centrum
€ 2,90 per uur
Buitenwijken Maastricht
€ 1,50 per uur
U kunt op straat in Maastricht maximaal 2 uur parkeren in de binnenstad, het Boschstraatkwartier, het Kommelkwartier en in Wyck-west.

Goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in Maastricht kan op de Park & Walk parkeerterreinen op slechts 10 min wandelen van het centrum. Deze parkeerterreinen zijn open 24 uur/7 dagen per week.

Parkeergarages Maastricht

parkeergarages  maastricht
Klik op de kaart voor alle parkeergarages in Maastricht
Er zijn vele parkeergarages in Maastricht. Tarieven verschillen flink

Goedkoop Alternatief

Een goed alternatief is uw auto te parkeren bij een nabij Maastricht gelegen station en vervolgens met het openbaar vervoer naar Maastrichtverder te reizen.

MECC Maastricht parkeren

MECC Maastricht beschikt over ruime parkeerfaciliteiten rondom het gebouw. Uw parkeerkaartje koopt u voor € 9,50 (tarief voor een hele dag) in de entreehal van MECC Maastricht.

Parkeren gehandicapten

Gehandicapten mogen naast de plaatsen die worden aangegeven met het algemene bord voor gehandicapten, ook parkeren in de parkeerverbodzone. Het is echter niet toegestaan te parkeren op vergunninghoudersplaatsen.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.