Koningin Juliana Toren is een familiepretpark met vele attracties. Koningin Juliana Toren dankt zijn naam aan de fraaie, oude toren waarvan de eerste steen in 1910 werd gelegd.

Pretpark voor kinderen

Het park is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar met meer dan 50 attracties. Vlieg mee in Jul's luchtballon, maak een spannende rit in de achtbaan, geniet van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad, een tocht in de dinotour langs levensechte dinosaurussen en natuurlijk voor de kleintjes onder andere kabouterwonderland, de paardenbaan en minibotsauto’s.

Nieuw: Gaiyo Dé Gratis Parkeerapp.

gratis parkeren app
Géén transactiekosten & géén abonnement.
Eén app voor al je vervoer.
Download de app nu direct

Bereikbaarheid Juliana Toren Apeldoorn

Familiepretpark Koningin Juliana Toren ligt aan de rand van Apeldoorn en is vanuit het hele land goed bereikbaar. Het pretpark wordt langs alle invalswegen goed aangegeven.
Het adres is : Familiepretpark Koningin Juliana Toren‎ - Amersfoortseweg 35 - 7313 AC Apeldoorn West

Auto Parkeren

Juliana Toren biedt parkeercapaciteit op twee parkeerterreinen, waarvan het hoofdterrein direct naast pretpark ligt. Het tweede terrein ligt aan de J.C.Wilslaan. Pendelbussen zorgen voor gratis vervoer naar het pretpark. Het parkeren van de auto bij pretpark Koningin Juliana Toren kost € 7,50. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa en Jul’s Souvenirwinkel.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.