Koningin Juliana Toren is een familiepretpark met vele attracties. Koningin Juliana Toren dankt zijn naam aan de fraaie, oude toren waarvan de eerste steen in 1910 werd gelegd.

Pretpark voor kinderen

Het park is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar met meer dan 50 attracties. Vlieg mee in Jul's luchtballon, maak een spannende rit in de achtbaan, geniet van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad, een tocht in de dinotour langs levensechte dinosaurussen en natuurlijk voor de kleintjes onder andere kabouterwonderland, de paardenbaan en minibotsauto’s.

Onze Tip: Een parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp van Gaiyo betaal je alleen de parkeertijd.
Géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.
Wat ons betreft een aanrader!

Bereikbaarheid Juliana Toren Apeldoorn

Familiepretpark Koningin Juliana Toren ligt aan de rand van Apeldoorn en is vanuit het hele land goed bereikbaar. Het pretpark wordt langs alle invalswegen goed aangegeven.
Het adres is : Familiepretpark Koningin Juliana Toren‎ - Amersfoortseweg 35 - 7313 AC Apeldoorn West

Auto Parkeren

Juliana Toren biedt parkeercapaciteit op twee parkeerterreinen, waarvan het hoofdterrein direct naast pretpark ligt. Het tweede terrein ligt aan de J.C.Wilslaan. Pendelbussen zorgen voor gratis vervoer naar het pretpark. Het parkeren van de auto bij pretpark Koningin Juliana Toren kost € 7,50. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa en Jul’s Souvenirwinkel.