parkeren keukenhof
De Keukenhof vernieuwt haar tentoonstellingsconcept ieder jaar. De bloementuin van de Keukenhof is in 1949 gestart op initiatief van de toenmalige burgemeester van Lisse, de heer Lambooy. Hij deed dat in samenwerking met een tiental vooraanstaande bloembollenkwekers en exporteurs uit de omgeving van het dorp. Samen ontwikkelden zij het idee voor een openluchttentoonstelling van bloemen, om zo de consument het brede scala aan bloembollen te kunnen tonen. In prachtig aangelegde velden zijn meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten. lelies en andere bolgewassen te zien. Er zijn diverse tentoonstellingen.

Bereikbaarheid Keukenhof

Keukenhof ligt tussen Amsterdam en Den Haag in de Bollenstreek. Borden langs de snelwegen en belangrijke wegen naar Keukenhof geven de weg naar de Keukenhof goed aan. Rondom het park staan duidelijke verwijsborden naar de parkeerterreinen. Het adres is : Keukenhof - Stationsweg 166a - 2161 AM LISSE

Parkeren bij de Keukenhof

De Keukenhof heeft een eigen parkeerterrein voor personenauto's. De kosten voor het parkeren bedragen € 6,00 per dag. Voor Touringcars is er een aparte parkeerplaats. Voor touringcars worden geen parkeerkosten in rekening gebracht.