Het Dolfinarium in Harderwijk is het enige dolfinarium in Nederland en het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In 1965 werden de deuren van het Dolfinarium geopend voor publiek.Het Dolfinarium trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Ruime parkeercapaciteit is voorhanden dichtbij of nabije omgeving van de complex.

Bereikbaarheid Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk is goed bereikbaar. Neem op de A1 of A28 de afslag ‘Kootwijk/Harderwijk’ en rij vervolgens via de N302 richting Harderwijk/Lelystad. Volg dan de borden Harderwijk (‘Dolfinarium’) richting centrum/boulevard.

Parkeren Dolfinarium Harderwijk

Bezoekers voor het Dolfinarium kunnen het beste parkeren op de Boulevard of op het parkeerterrein bij de Harder. Vanaf het Harder rijdt de Boulevard Express naar het Dolfinarium. Een dagkaart kost € 8,00, verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen dus niet bij de kassa's van het Dolfinarium. Bij grote drukte in het hoogseizoen wordt uitgeweken naar nabijgelegen parkeerplaatsen zoals parkeerterrein de Harder.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.