Het Dierenpark Emmen, ook wel Noorderdierenpark genoemd, is de dierentuin in de Drentse stad Emmen en de enige dierentuin in het noorden van Nederland. Het dierenpark heeft een grote naam in Nederland en ver daarbuiten en is sinds jaar en dag de grootste toeristische attractie in het Noorden.
Inmiddels is het park begonnen met het bouwen van een nieuw Dierenpark op de Noordbargeres. Het nieuwe park zal zijn deuren eind 2015 openen, waarna de oude tuin in het centrum van Emmen zal worden gesloten.

bereikbaarheid Dierentuin Emmen

Dierenpark Emmen is via de A37, de N381 en de N34 uitstekend bereikbaar met de auto.

Parkeren Dierenpark Emmen

In de directe omgeving is weinig of geen mogelijk om te parkeren. Parkeercapaciteit vindt u wel op loopafstand. Het dierenpark zelf adviseert te parkeren op parkeerterrein Zuid bij de locatie Es. Hier vandaan loop je in enkele minuten over de Traverse naar de ingang van locatie centrum. Een dagkaart hier kost € 8,00. Een goed alternatief voor parkeren voor de huidige locatie Dierenpark Emmen is parkeergarage Willinkplein. Dichterbij maar wel iets duurder. Voor meer informatie omtrent parkeren : www.centrumparkeren.nl/emmen

Nieuw: Gaiyo Dé Gratis Parkeerapp.

gratis parkeren app
Géén transactiekosten & géén abonnement.
Eén app voor al je vervoer.
Download de app nu direct
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.