De Aviodrome is het Nederlandse nationale luchtvaartthemapark. Sinds 2003 is de Aviodrome gevestigd in Lelystad op de daar gelegen luchthaven. Aviodrome is sinds april 2012 vernieuwd, heeft diverse vernieuwde attractiezones, gratis te bekijken 3D-films en nieuwe speelfaciliteiten. U kunt er originele vliegtuigen van vroeger en nu van top tot teen bekijken. Ga eens een kijkje nemen in een cockpit of bekijken hoe de Business Class van de bekende Boeing 747 eruit ziet. U kunt tevens vanaf een nieuw platform vliegtuigen spotten.

Bereikbaarheid Aviodrome Lelystad

Aviodrome Lelystad Airport is prima te bereiken met de auto, bus, trein, vliegtuig en boot. Op de autoweg wordt Aviodrome aangegeven op de verwijsnorden. Het adres is : Aviodrome Lelystad - Pelikaanweg 50 - 8218 PG Luchthaven Lelystad

Luchthaven van Lelystad

Het Nationaal Luchtvaartpark Aviodrome is een dynamisch luchtvaart themapark met een verbinding naar de Luchthaven van Lelystad.

Parkeren Aviodrome

Er zijn 500 parkeerplaatsen (met uitwijkmogelijkheid tot 10.000) direct voor de deur van Aviodrome. Het tarief voor parkeren bedraagt € 6,00 Invalidenparkeerplaatsen zijn volop aanwezig.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.