Drievliet is een klein gezellig pretpark in Rijswijk valkbij Den Haag. In de Jungle River kun je de nodige portie water verwachten. Of je kunt gaan spoken jagen in het Spookslot. In de Kopermijn kun je een dolle rit beleven. Ook Twistrix staat garant voor de nodige fun. De waaghalzen vinden hun plezier zeker in Lunatic, een spectaculaire draaimolen. En wat dacht u van de nieuwe achtbaan?

Bereikbaarheid pretpark Drievliet Rijswijk.

Via de autosnelwegen A4, A12 en A13 is Familiepark Drievliet eenvoudig te bereiken. Volg bij de afslag Rijswijk, afslag Drievliet/Ypenburg de borden DRIEVLIET. Het adres is Pretpark Drievliet - Laan van 's-Gravenmade - Den Haag

Parkeren pretpark Drievliet Rijswijk.

Parkeren voor auto of motor kost in attractiepark Drievliet : € 6,50 Laan van 's-Gravenmade Den Haag Telefoon 070 3 999 305 Eigen vervoer Via de autosnelwegen is Familiepark Drievliet eenvoudig te bereiken. Vanuit - Amsterdam A4 - Utrecht A12 - Rotterdam A13 afslag Rijswijk, afslag Drievliet/Ypenburg, volg nu de borden DRIEVLIET. (voor het instellen van uw navigatie voert u in: Laan van 's-Gravenmade 81, 2495 BD, DIT IS NIET ONS POSTADRES)
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.