pr transferium rotterdam Gratis parkeren in Rotterdam? Rotterdam is de stad met de meeste P+R terreinen oftewel tranferia, waar u gratis kunt parkeren. De meeste P+R Terreinen zijn gratis met uitzondering van P+R Alexander, P+R Slinge en P+R Kralingse Zoom. Hier betaalt u € 2,- voor parkeren (alleen als u verder reis met het openbaar vervoer!)

De meeste van deze pr parkeerterreinen liggen bij een metro station. Ideaal, u bent zo in het centrum van Rotterdam!

Plattegrond P+R Transferia Rotterdam

transferia rotterdam 1 P+R Meijersplein
2 P+R Melanchtonweg
3 P+R Nesselande
4 P+R Alexander
5 P+R Proveniersplein
6 P+R Schenkel
7 P+R Capelse Brug
8 P+R Kralingse Zoom
9 P+R Noorderhelling
10 P+R Beverwaard
11 P+R Slinge
12 P+R Pernis
13 P+R Hoogvliet
14 P+R Zalmplaat

P+R parkeerterreinen Rotterdam

Wil u de hoge kosten voor parkeren op straat of in een parkeergarage in het centrum van Rotterdam mijden dan kunt u kiezen voor een van de P+R locaties aan de de rand van de stad. Parkeren is op de meeste P+R parkeerplekken gratis, direct openbaar vervoer met de metro naar het stadscentrum is beschikbaar. Met de metro bent u in 10-20 min.in Rotterdam.
Wanneer u niet met de metro verder reist betaalt u het reguliere parkeertarief!

Transferium in Hoek van Holland

Ook Hoek van Holland heeft een tranferium namelijk P+R Hoek van Holland

P+R Schiedam

U kunt natuurlijk ook op de P+R's Schiedam parkeren. Ze zijn evenwel niet gratis maar zeker niet duur. Als u met trein verder reist naar Rotterdam-centrum krijgt u wel korting op het max dagtarief.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.