Brussel is een redelijk dure stad, maar wie zich de prijzen kan permitteren, kan bij internationaal befaamde antiekhandelaars en jonge modeontwerpers terecht. Het gebied rond de Grote Markt heeft een goed aanbod van winkels. De Sint-Hubertusgalerijen aan de Magdalenasteenweg dateren van 1847 en zijn ’s werelds oudste winkelcentrum. Behalve luxe boetieks zijn er boekhandels en twee theaters.

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.
Voor de nieuwste mode in het trendy deel van Brussel kunt u in de Antoine Dansaertstraat, in de Kleerkopersstraat en op het Sint-Goriksplein terecht. De Antoine Dansaertstraat is de thuisbasis van de modeveteranen Stijl, Annemie Verbeke en Nicolas Woit. Ook de Kartuizerstraat en de Léon Lepagestraat worden steeds populairder. Hier vindt u de OWN-shop en Jean-Paul Knott. De grote luxemerken zoals Louis Vuitton en Cartier vindt u aan de Louizalaan, de Gulden Vlieslaan en de Waterloolaan. Daar zijn eveneens plaatselijke exclusieve merken zoals Olivier Strelli en Mademoiselle Lucien te vinden. De winkels rond de Grote Zavel zijn een pleisterplaats voor antiekliefhebbers. Lager geprijsde artikelen zijn in de winkeltjes rond het Vossenplein te vinden. Niet te missen is de antiekmarkt. De autovrije Nieuwstraat biedt een waaier aan winkels en winkelcentra.