Parkeren knokke Belgie Je auto parkeren in Knokke? je kunt parkeren in de parkeergarages of betaalde parkeerzones op straat. In Knokke geldt betaald parkeren het gehele jaar in het centrumgebied, in het weekeinde, feestdagen en vakantietijd ook buiten het centrumgebieden.

Parkeren Knokke

In Knokke centrum geldt betaald parkeren op alle dagen van de week van 11.00-19.00 uur. In de schilgebieden (oranje en groene zone) ook in het weekeinde, zon/ en feestdagen en tijdens het vakantieseizoen. In het centrum (rode zone) kunt u max 2 uur parkeren, daarbuiten onbeperkt.
PS. in de Leopoldlaan gelden afwijkende tijden.

Tip: Parking Stadhuis

In de parkeergarage Parking Stadhios parkeer je goedkoper dan op straat: max. € 8 per dag in het laagseizoen, max. € 18 per dag in het hoogseizoen. De parking ligt in het centrum van Knokke-Heist (Alfred Verweeplein 1 ). De parkeergarage is veilig, modern en zeer goed toegankelijk.

Parkeertarieven Knokke

Waar parkeren?
Parkeertarief 2021
Knokke Rode Zone (max 2 uur)
€ 2,00/1ste uur
€ 3,00/2de uur
Knokke Oranje Zone (max 4 uur)
€ 2,00/uur
Knokke Groene Zone (max 4 uur)
€ 2,00/uur
€ 10,00/dag

Gratis parkeren

In het gebied buiten de rode, oranje of groene zone, kunt u tijdens weekends en schoolvakanties en op wettelijke feestdagen van 11 tot 19 uur max 4 uur parkeren met uw blauwe parkeerschijf.

Parkeergarages Knokke

In de parkeergarages in Knokke parkeer je goedkoper dan op straat: maximum 8 euro/dag in het laagseizoen, maximum 18 euro/dag in het hoogseizoen. De ondergrondse parkeergarages liggen in het centrum van Knokke-Heist en zijn veilig, modern en zeer goed toegankelijk. Knokke-Heist heeft drie ondergrondse openbare parkeergarages:

Parking Stadhuis

Verweeplein 1
8300 Knokke-Heist

Parking Ijzerpark

Dumortierlaan 90A
8300 Knokke-Heist

Parking Minigolf Zoute

Sparrendreef 103
8300 Knokke-Heist