Met de trein naar Aalst? Een aanrader. Wij hebben enkele goede aanbiedingen voor een treinreis naar Aalst.

Even een weekendje naar Belgie!

Parkeren in Aalst

In Aalst is het betaald parkeren. Alle sectoren met uitzondering van parking Keizershallen, Parking Hoveniersplein en Winkelparking Pontstraat: Per 15 minuten: € 0,30
Per 60 minuten: € 1,20
Maximale parkeerduur: 2 uur, tenzij u kiest voor een halve dagbiljet van 15,00 euro (van 9.00u tot 13.30u of van 13.30u tot 18.00u)

Gratis Parkeren

Bestuurders kunnen een kwartier gratis parkeren indien ze gebruik maken van de speciale gratis kwartierschijf. Deze parkeerschijf van het 'Aalster kwartier' moet correct en duidelijk zichtbaar aangebracht worden. U kan een dergelijke parkeerschijf aankopen in de parkingshop – Vlaanderenstraat 2 te Aalst - voor 2,00 euro. Het Aalster Kwartier is enkel toegestaan in de betalende zone en niet in de blauwe zone!

Parking Keizershallen en Parking Hoveniersplein:

Voor het eerste uur: € 1,20
Van 1 uur tot 4 uur: € 2,00
Meer dan 4 uur (Dagbiljet): € 2,50
Weekabonnement: € 7,00
Maandabonnement: € 28,00
Jaarabonnement: € 336,00
Maximale parkeerduur: onbeperkt, ook ’s nachts

Winkelparking Pontstraat:

2 euro per uur (eerste 45 minuten gratis voor klanten)

Niet betaalt? Het halve dagbiljet

Indien u niet betaalt aan de parkeerautomaat kiest u automatisch voor het halve-dag –tarief van 15,00€. Een halve dag loopt van 09.00u tot en met 13.30u en of van 13.30u tot en met 18.00u. De parkeerwachter schuift dan een retributiebon van 15,00 euro onder uw ruitenwisser. U dient dit halve dagbiljet zo snel mogelijk te betalen via overschrijving of contant in de parkingshop.

Met de trein naar Aalst

Duur treinreis Amsterdam Aalst

De trein van Aalst naar Amsterdam.

Station Aalst

In het station Aalst zijn een buffet en een automatische bagagebewaarplaats aanwezig, evenals een gratis fietsenstalling. Er is een parkeerterrein voor betaald parkeren. En er zijn faciliteiten voor reizigers met een beperkte mobiliteit.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.