Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij P+R Transferium Utrecht Westraven gelegen aan de zuidkant van Utrecht. U betaalt hier slechts € 5,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. De bus of sneltram vanaf P+R Westraven brengt u onder andere bij: NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en Utrecht Centraal. U kunt parkeren in de parkeergarage die meer dan 1000 parkeerplekken heeft. pr transferium Westraven utrecht

Adres P+R Transferium Westraven

Griffioenlaan 1 bis
3526 LA Utrecht

A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium), volg de borden naar P+R Westraven.

Parkeertarieven P+R Westraven

P+R terrein Westraven
Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,- en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.
Parkeren zonder OV € 4,50 per dag.

Locatie en adres P+R Westraven

Deze P+R ligt aan de zuidkant van Utrecht. Vanaf hier bent u in 12 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Utrecht. De bus stopt op Utrecht centraal, maar brengt u ook bij NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en dus Utrecht Centraal.

Openbaar vervoer naar Utrecht centrum

Vanaf P+R Westraven vertrekt in de spits iedere 7 minuten een bus of tram. Buiten de spits en in het weekend stapt u elke 10 minuten in het openbaar vervoer. Met de sneltram bent u in 12 minuten in het centrum van Utrecht. De eerste tram vertrekt om 05.54 uur.

Openingstijden P+R

Altijd geopend 24/7

Plattegrond Parkeerterrein Westraven

PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima P+R Terrein4 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.