pr transferium Westraven utrecht Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij P+R Transferium Utrecht Westraven gelegen aan de zuidkant van Utrecht. U betaalt hier slechts € 6,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. De bus of sneltram vanaf P+R Westraven brengt u onder andere bij: NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en Utrecht Centraal. U kunt parkeren in de parkeergarage die meer dan 1300 !! parkeerplekken heeft.
Openingstijden
24/7
Aantal parkeerplekken
1385
Prijs Parkeren
€ 6,-
Parkeren + Openbaar Vervoer
€ 6,-

Locatie en adres P+R Westraven

Deze P+R ligt aan de zuidkant van Utrecht. Vanaf hier bent u in 12 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Utrecht. De bus stopt op Utrecht centraal, maar brengt u ook bij NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en dus Utrecht Centraal.

Openbaar vervoer naar Utrecht centrum

Vanaf P+R Westraven vertrekt in de spits iedere 7 minuten een bus of tram. Buiten de spits en in het weekend stapt u elke 10 minuten in het openbaar vervoer. Met de sneltram bent u in 12 minuten in het centrum van Utrecht. De eerste tram vertrekt om 05.54 uur.

Reisadvies naar Utrecht Centrum

• Tramlijn 60 en 61 richting Utrecht Centraal, stap uit bij halte Jaarbeursplein. Vanaf daar loopt u in ongeveer 10 minuten naar het centrum.
• Buslijn 74 richting Zeist of buslijn 77 richting Bilthoven stap uit bij halte Neude. Vanaf daar loopt u in ongeveer 2 minuten naar het centrum.
• Of plan uw reis op u-ov.info.
• In het weekend geldt een andere dienstregeling.

Reisadvies terug naar P+R Westraven

• Vanaf Utrecht Centraal, Jaarbeursplein (haltes H2 of H3): tramlijn 60 richting Nieuwegein-Zuid, of tramlijn
61 richting IJsselstein-Zuid. De laatste tram rijdt rond 00:30 uur. • Vanaf halte Neude, buslijn 74 richting Vianen, of buslijn 77 richting Nieuwegein (beide via Utrecht Centraal). De laatste bus rijdt rond 00:45 uur. • Of plan uw reis op u-ov.info.
• In het weekend geldt een andere dienstregeling.

Adres P+R Transferium Westraven

Griffioenlaan 1 bis
3526 LA Utrecht

A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium), volg de borden naar P+R Westraven.

Openingstijden P+R

Altijd geopend 24/7

Plattegrond Parkeerterrein Westraven

Hoe werkt parkeren op P+R Westraven?

Parkeren op het terrein van deze P+R is niet alleen voordelig, maar ook erg makkelijk. Sta je geparkeerd op het terrein?

  1. Parkeer je auto en bewaar je parkeerticket.
  2. Reis je met 2 of meer personen? Koop voor € 4,- een U-OV-kaartje bij de automaat. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje. Reis je alleen? Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.
  3. Reis met de U-OV-bus of tram naar het centrum van Utrecht en check in met je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart. Richting Utrecht Centraal rijden de volgende lijnen: tram 60 en 61 of bus 74 of 77.
  4. Reis op dezelfde dag met de tram of bus terug naar halte P+R Westraven.
  5. Reken het parkeren af bij de automaat en scan je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart voor € 4,- korting op parkeren. Let op! Je krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is en je je auto niet langer dan 24 uur op de P+R laat staan.
  6. Rijd uit met je parkeerticket.

Kies je ervoor om alleen te parkeren op één van de P+R-locaties, dan kost je dat € 6 per dag.


Let op!

1: De korting op parkeren is 24 uur geldig. Daarna betaal je het normale tarief van € 6,- per 24 uur.
2: Het U-OV-Kaartje, die je bij de automaat hebt gekocht na aankomst, is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoersbewijs. Als je later dan de dag van aankomst terug komt bij je auto, dan moet je of een nieuw U-OV-Kaartje kopen, of gebruik maken van je eigen OV-Chipkaart.