Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij P+R Transferium Utrecht Westraven gelegen aan de zuidkant van Utrecht. U betaalt hier slechts € 5,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. De bus of sneltram vanaf P+R Westraven brengt u onder andere bij: NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en Utrecht Centraal. U kunt parkeren in de parkeergarage die meer dan 1000 parkeerplekken heeft. pr transferium Westraven utrecht

Adres P+R Transferium Westraven

Griffioenlaan 1 bis
3526 LA Utrecht

A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium), volg de borden naar P+R Westraven.

Parkeertarieven P+R Westraven

P+R terrein Westraven
Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,- en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.
Parkeren zonder OV € 4,50 per dag.

Nieuw: Gaiyo Dé Gratis Parkeerapp.

gratis parkeren app
Géén transactiekosten & géén abonnement.
Eén app voor al je vervoer.
Download de app nu direct

Aanrader: Gratis Parkeren in Utrecht icm een huurfiets

Onze redactie is enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid!
Je kunt nu helemaal gratis parkeren in combinatie met een huurfiets.
Zo kun je Veilig, Gezond & Goedkoop Utrecht bezoeken!

Locatie en adres P+R Westraven

Deze P+R ligt aan de zuidkant van Utrecht. Vanaf hier bent u in 12 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Utrecht. De bus stopt op Utrecht centraal, maar brengt u ook bij NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en dus Utrecht Centraal.

Openbaar vervoer naar Utrecht centrum

Vanaf P+R Westraven vertrekt in de spits iedere 7 minuten een bus of tram. Buiten de spits en in het weekend stapt u elke 10 minuten in het openbaar vervoer. Met de sneltram bent u in 12 minuten in het centrum van Utrecht. De eerste tram vertrekt om 05.54 uur.

Openingstijden P+R

Altijd geopend 24/7

Plattegrond Parkeerterrein Westraven

PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima P+R Terrein4 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.