Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij dit nieuwe P+R Transferium Utrecht De Uithof gelegen aan de oostkant van Utrecht. U betaalt hier slechts € 5,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. pr transferium De Uithof utrecht

Adres P+R Transferium De Uithof

Uppsalalaan 7
3584 CT Utrecht

Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.
Of: neem op de A28 afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar P+R De Uithof.

Parkeertarieven P+R De Uithof

P+R terrein De Uithof
Parkeertarief:
Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,- en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.
Parkeren zonder OV € 4,50 per dag. Wil u verder met het openbaar vervoer naar het centrum of de universiteit van Utrecht dan betaalt u € 5,00.
Deze nieuwe P+R ligt aan de oostkant van Utrecht bij het universiteitsterrein de Uithof.
De bus doet er ongeveer 20 minuten over naar het centrum van Utrecht en gaat elke 7 minuten in de spits en buiten de spits elke 10 minuten. De bussen gaan door de weeks vanaf 6 uur, zaterdag om 6.30 uur en zondag om 8.00 uur.

De bus vanaf P+R De Uithof brengt u onder andere bij: Rijnsweerd, Oorsprongpark, Stadsschouwburg, Janskerkhof, Neude en Utrecht Centraal.

Openingstijden P+R

altijd open: 24H!

Plattegrond Parkeerterrein De Uithof


PS Let op check altijd de tarieven in de parkeergarage zelf, deze veranderen nog wel eens. Is er iets gewijzigd dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima P+R Terrein4 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.