Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij dit nieuwe P+R Transferium Utrecht De Uithof gelegen aan de oostkant van Utrecht. U betaalt hier slechts € 5,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. pr transferium De Uithof utrecht

Adres P+R Transferium De Uithof

Uppsalalaan 7
3584 CT Utrecht

Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.
Of: neem op de A28 afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar P+R De Uithof.

Parkeertarieven P+R De Uithof

P+R terrein De Uithof
Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,- en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.
Parkeren zonder OV € 4,50 per dag. Wil u verder met het openbaar vervoer naar het centrum of de universiteit van Utrecht dan betaalt u € 5,00.
Deze nieuwe P+R ligt aan de oostkant van Utrecht bij het universiteitsterrein de Uithof.
De bus doet er ongeveer 20 minuten over naar het centrum van Utrecht en gaat elke 7 minuten in de spits en buiten de spits elke 10 minuten. De bussen gaan door de weeks vanaf 6 uur, zaterdag om 6.30 uur en zondag om 8.00 uur.

De bus vanaf P+R De Uithof brengt u onder andere bij: Rijnsweerd, Oorsprongpark, Stadsschouwburg, Janskerkhof, Neude en Utrecht Centraal.

Openingstijden P+R

altijd open: 24H!

Plattegrond Parkeerterrein De Uithof

PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima P+R Terrein4 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.