pr transferium berlijnplein utrecht
P+R Berlijnplein is een nieuwe P+R locatie bij Utrecht. Deze grote parkeergarage bestaat uit maar liefst 8 verdiepingen en biedt ruimte aan 620 auto's. P+R Berlijnplein is gelegen in stadsdeel Leidsche Rijn Centrum.

Informatie en Parkeertarieven P+R Berlijnplein

Openingstijden
24/7
Aantal parkeerplekken
620
Prijs Parkeren
€ 7,-
Parkeren + Openbaar Vervoer
€ 7,-

Adres P+R Transferium Berlijnplein

Berlijnplein 4 3541 CM, Utrecht

Plattegrond P+R Transferium Berlijnplein Utrecht

Hoe werkt parkeren op P+R Berlijnplein?

  1. Parkeer je auto en bewaar je parkeerticket.
  2. Reis je met 2 of meer personen? Koop een U-OV-kaartje bij de automaat. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje. Reis je alleen? Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.
  3. Reis met de U-OV-bus naar het centrum van Utrecht en check in met je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart. Richting Utrecht Centraal rijden de volgende lijnen: bus 28 en 73.
  4. Reis op dezelfde dag met de bus terug naar P+R Berlijnplein (halte station Leidsche Rijn). Je gebruikt vanuit het centrum de volgende lijnen: bus 28 richting Vleuterweide of 73 richting Maarssen station. Check in met je U-OV-kaartje of OV-chipkaart.
  5. Reken het parkeren af bij de automaat en scan je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart voor korting. Let op! Je krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is.
  6. Rijd uit met je parkeerticket.

Kies je ervoor om alleen te parkeren op één van de P+R-locaties, dan kost je dat € 7 per dag.


let op

1: De korting op parkeren is 24 uur geldig. Daarna betaal je het normale tarief van € 7,- per 24 uur.
2: Het U-OV-Kaartje, die je bij de automaat hebt gekocht na aankomst, is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoersbewijs. Als je later dan de dag van aankomst terug komt bij je auto, dan moet je of een nieuw U-OV-Kaartje kopen, of gebruik maken van je eigen OV-Chipkaart.