pr transferium papendorp utrecht Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij P+R Transferium Utrecht Papendorp. U betaalt hier slechts € 6,- en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht.
Deze P+R ligt aan de zuidwestkant van Utrecht. Vanaf hier bent u in 20 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Utrecht. De bus stopt op Utracht centraal. De bus vanaf P+R Papendorp brengt u onder andere bij: NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater, Utrecht Centraal (Westpleinzijde).

Informatie en Parkeertarieven P+R Papendorp

Openingstijden
24/7
Aantal parkeerplekken
750
Prijs Parkeren
€ 6,-
Parkeren + Openbaar Vervoer
€ 6,-

Openbaar vervoer naar Utrecht

Elke 7 minuten gaat er een bus. (buiten de spits en op zaterdag elke 12 minuten). Met de bus ben je in iets meer dan een kwartiertje in hartje Utrecht. Je kunt vanaf hier U-OV (lijn 9), Syntus (lijn 102) en Arriva (lijn 195) pakken

Adres P+R Transferium papendorp

Mercatorlaan
3528 BL Utrecht

A12 afslag 16 (Nieuwegein / Papendorp), volg de borden P+R Papendorp.

Plattegrond Parkeerterrein papendorp

Hoe werkt Parkeren op P+R Papendorp

Parkeren op het terrein van deze P+R Papendorp is niet alleen voordelig, maar ook erg makkelijk. Sta je geparkeerd op het terrein?
  1. Parkeer je auto en bewaar je parkeerticket.
  2. Reis je met 2 of meer personen? Koop voor € 4,- een U-OV-kaartje bij de automaat. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje. Reis je alleen? Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.
  3. Reis met de U-OV-bus of tram naar het centrum van Utrecht en check in met je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart. Richting Utrecht Centraal rijden de bussen 102 of 107.
  4. Reis op dezelfde dag met de tram of bus terug naar halte P+R Westraven.
  5. Reken het parkeren af bij de automaat en scan je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart voor € 4,- korting op parkeren. Let op! Je krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is en je je auto niet langer dan 24 uur op de P+R laat staan.
  6. Rijd uit met je parkeerticket.

Kies je ervoor om alleen te parkeren op één van de P+R-locaties, dan kost je dat € 6 per dag.


Let op

1: De korting op parkeren is 24 uur geldig. Daarna betaal je het normale tarief van € 6,- per 24 uur.
2: Het U-OV-Kaartje, die je bij de automaat hebt gekocht na aankomst, is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoersbewijs. Als je later dan de dag van aankomst terug komt bij je auto, dan moet je of een nieuw U-OV-Kaartje kopen, of gebruik maken van je eigen OV-Chipkaart.