Parkeren in parkeergarage Wilhelmina Kinder Ziekenhuis WKZ Utrecht? Handige tips. Hoeveel kost parkeren. Wat is het adres? parkeergarage WKZ utrecht

Adres Parkeergarage WKZ Utrecht

Lundlaan 6
Utrecht
088 75 555 55

Openingstijden parkeren

De garage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Parkeertarieven Parkeergarage WKZ

Parkeertarieven Parkeergarage WKZ Utrecht
Tarieven:
€ 1,80 per uur (€ 0,30 per 10 minuten)
Maximum tarief per dag is € 18,00 (ook bij verlies parkeerkaart)
Parkeert u korter dan 30 minuten? Dan betaalt u niets.
PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.

Onze Ervaring

Bij het WKZ zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Houdt u er rekening mee dat er niet altijd plaatsen vrij zijn. Het eerste half uur kunt u gratis parkeren, daarna moet u betalen. Bij de ingang van de parkeerplaatsen kunt u passagiers uit laten stappen of kort parkeren (maximaal 30 minuten, met parkeerschijf).

Parkeerservice WKZ

bij het WKZ gebruik maken van de parkeerservice; u stapt voor de deur uit en een chauffeur parkeert uw auto.
U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 16.30 uur gebruik maken van onze parkeerservice. U rijdt met uw auto naar de parkeerservice plaats bij de hoofdingang van het WKZ. U geeft uw sleutel aan een chauffeur van Jeeves. De chauffeur parkeert uw auto in de beveiligde en overdekte P+R de Uithof.
Voordat u naar huis gaat, rekent u af: € 4,50. Dit bedrag is gelijk aan het parkeertarief van de P+R. De service zelf is gratis. 5 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad

Parkeren Parkeergarage WKZ Plattegrond