Parkeren in parkeergarage Galgenwaard Utrecht?In het weekend kunt u hier goedkoop parkeren. De parkeergarage bij FC Utrecht heeft meer dan 1200 parkeerplekken. parkeergarage Galgenwaard utrecht

Adres Parkeergarage Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 290
3584 AA Utrecht
Telefoon: 0900-4466880

Openingstijden parkeren

De garage is 7 dagen per week geopend 24/7

Parkeertarieven Parkeergarage Galgenwaard

Parkeertarieven Parkeergarage Galgenwaard Utrecht
Tarieven:
30 minuten of een gedeelte hiervan € 1,50
Maximaal dagtarief € 20,00
Nachttarief 18.00 t/m 06.00 uur € 5,00
Speciaal dagtarief Zaterdag en Zondag € 5,00

Tijdens wedstrijden van FC Utrecht

Tijdens wedstrijden kost parkeren 15,- . Uitsluitend bestuurders die in bezit zijn van een geldige parkeerkaart (P1, P3, P4) kunnen op de parkeerplaatsen van Stadion Galgenwaard parkeren.
Ons advies:Kies voor P+R de Uithof
Er rijdt een FC Utrecht Parkeer Shuttle vanaf P+R De Uithof. Voor parkeren op P+R De Uithof dient bij aankomst bij de aanwezige automaat een zogeheten combikaart gekocht te worden. Met dit kaartje, dat 5 euro kost, kan door maximaal vijf personen gratis van de FC Utrecht Parkeer Shuttle gebruik worden gemaakt.

Toch naar het stadion met de auto?

Bezoekers van thuiswedstrijden van FC Utrecht die met de auto komen, moeten de aangegeven parkeerroute volgen. Vanaf verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van het stadion rijden gratis pendelbussen van en naar Stadion Galgenwaard.
PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.

Onze Ervaring

Bij het Galgnwaard Stadion van FC Utrecht lift deze enorme parkeergarage. De parkeergarage heeft maar liefst 1283 parkeerplekken. Vaak ook wel nodig als Utrecht thuis speelt 5 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad

Parkeren Parkeergarage Galgenwaard Plattegrond