Het bedrijf EasyJet is een Britse lowcost luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf werd in 1995 opgericht en is eigendom van zakenman Stelios Haji-Ioannou.

Bestemmingen Easyjet

In tegenstelling tot andere zogenaamde prijsvechters, zoals Ryanair, die voornamelijk op provinciale, kleine luchthavens vliegen om kosten te besparen op landing en afhandeling, vliegt easyJet wel naar de grotere luchthavens, zoals Berlin-Schönefeld, Parijs Charles de Gaulle, Amsterdam Schiphol, Luchthaven Barcelona en Glasgow International. EasyJet probeert zich te profileren als goedkoop alternatief voor zakenreizigers.

Goedkope Tarieven vliegtickets easyjet

De prijzen van vliegtickets van Easyjet zijn erg goedkoop. Easyjet maakt de prijzen afhankelijk van de vraag. In periodes waarin veel passagiers vertrekken zijn de prijzen duurder dan in periodes dat er minder vraag is naar vliegtickets. Ook zijn de tickets goedkoper als je ver van te voren boekt. Vlak voor de vlucht boeken is dus niet zo goedkoop als maanden van te voren boeken.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.