Parkeren Ziekenhuis Twenteborg Almelo
Het Twenteborg ziekenhuis in almelo heeft een enorme parkeerplaats. Helaas geldt er wel betaald parkeren. Parkeren bij het Twenteborg ziekenhuis is Almelo?

Adres Ziekenhuis

Twenteborg ziekenhuis
Zilvermeeuw 1
7609 PP Almelo

Tarieven

Voor ZGT Almelo gelden parkeertarieven. ZGT besteedt de parkeerinkomsten aan het beheer van de parkeerterreinen en aan investeringen in het vervoermanagement.
Parkeertarieven
eerste 20 minuten gratis
21 tot 60 minuten € 1,00
61 tot 120 minuten € 2,00
121 tot 180 minuten € 3,00
dagtarief € 4,00 per 24 uur

Patienten en lang verblijf

Komt u vaker met de auto naar ZGT? Dan is het misschien voordeliger om voor het parkeren een weekkaart of maandkaart aan te schaffen. weekkaart € 10,00
maandkaart € 30,00
De officiele site

Eerste hulp

Bij de eerste hulp bij het ziekhuis is het mogelijk om met de auto tot vóór de toegangsdeur te rijden. Hiervoor moet u zich melden via de intercom van slagboom voor de toegangsdeur van de spoedpost.

Invaliden

De parkeerplaatsen voor invaliden vindt u direct vóór de hoofdingang op het parkeerterrein.

Plattegrond

Kort parkeren

Voor het brengen of ophalen van patiënten en/of bezoekers kunt u het parkeerterrein oprijden tot vóór de hoofdingang van het zieknhuis. U kunt daar alleen passagiers in- en uit laten stappen. Als u het parkeerterrein binnen 20 minuten verlaat, hoeft u geen parkeergeld te betalen.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.