parkeren Baarn Baarn is gelegen aan de rivier de Eem, ongeveer 8 km ten oosten van Hilversum en 8 km ten westen van Amersfoort. Het centrum trekt veel bezoekers vanwege Kasteel Groeneveld en de nabij gelegen Paleis Soestdijk en Slot Drakensteyn in Lage Vuursche.

Parkeren Baarn

In Baarn kunt u gratis parkeren. Wel zijn er in het centrum van Baarn een aantal parkeerterreinen en straten met blauwe zones waar u met uw parkeerschijf kunt parkeren. De maximale parkeerduur varieert daar van 1 tot 2 uur. Bij de 'blauwe zone' staat aangegeven hoeveel tijd u hebt om te winkelen of uw boodschappen te doen.
In het centrum van Baarn geldt op veel plekken een blauwe zone.
De maximale parkeerduur is daar 1 of 2 uur.
Het gebruik van een parkeerschijf is verplicht.

Parkeren Nijhof Baarn

Veel bezoekers trekt het winkel-woon-warenhuis, gelegen dichtbij de autoweg A1.
Parkeren is hier volledig gratis. Er is een groot parkeerterrein aanwezig. De Nijhof Bouw en woonwaren is gevestigd op de Minervaweg 3 - 3741 GR Baarn

Kasteel Groeneveld

Bij Kasteel Groeneveld worden regelmatig evenementen gehouden, waaronder de trotsmarkt. Het kasteel heeft een groot eigen, gratis, parkeerterrein. Bij evenementen wordt er soms ook gebruik gemaakt van het parkeerterrein van de Nijhof of bij de prachtige Boerderij Hoeve Ravestein.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.