parkeren naarden Een dagje naar Naarden of Naarden Vesting? Waar kunt u parkeren? Wat kost het? Wij hebben parkeertips voor Naarden! Naarden is goedbereikaar. De vestingstad ligt in het Gooi, ten noorden van de rijksweg A1 van Bussum.

Parkeertarieven Bussum en Naarden

Waar parkeren?
Tijden
Parkeertarief
Bussum Centrum en Naarden
Ma tm za 9 - 18 uur
Vrijdag tot 21 uur
€ 1,20 per uur
Tip: De parkeergarages zijn goedkoper.

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Naarden Vesting

De kern van de plaats is de vestingstad. De plaats is vooral bekend als de plaats waar de beroemde Tsjechische wijsgeer en theoloog Comenicus is begraven.

Wat kost parkeren in Naarden? Is parkeren gratis?

Parkeren in Naarden is gratis. Wel zijn in een aantal straten blauwe zones ingesteld. Bewoners kunnen door een parkeervergunning ontheffing van de parkeerbeperkingen aan te vragen.

Parkeren in Bussum

In Bussum is het in het centrum betaald parkeren. Op veel plaatsen is er alleen parkeren voor vergunninghouders. In Bussum en Naarden is parkeren met een vergunning nodig van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur bij winkels in het centrum van Bussum)

Parkeren in Naarden-Vesting

Op de parkeerterreinen Bastion "Nieuw-Molen" en Adriaan Dortsmanplein in Naarden-Vesting kunt u onbeperkt en gratis parkeren, dus hier ook zonder parkeerschijf.

Station Naarden Bussum

Rondom station Naarden Bussum geldt een vergunningszone.