parkeren laren
parkeren laren
U gaat een dagje naar het gooi en bezoekt Laren? Bezoek Bijzonder Laren, Laren Jazz, de wintervilage, de kermis in laren, de poffertjeskraam of het Singer Museum! Kunt u er gratis parkeren? Wij hebben tips voor u!

Over Laren

Laren ligt tussen in het Gooi, tussen Hilversum en Blaricum, direct ten noorden van de A1. De Brink is het centrale punt van Laren. Je vindt hier onheen oa cafe t bonte paard en restaurant Mauve. Onder de oude eiken wordt regelmatig jeu de boules gespeeld. Op de Brink is de Herdenking van 4 mei, en op Koningsdag heel veel festiviteiten. Vrijwel alles in Laren is op loopafstand te bereiken.

Parkeren in Laren in het Gooi?

Het voormalige boerendorp staat nu bekend als een kunstenaarsdorp waar ook vele bekende en onbekende rijke Nederlanders zich hebben gevestigd. In het centrum van Laren geldt geen betaald parkeren, wel zijn er op essentiƫle plaatsen blauwe zones waar u met uw parkeerschijf max. 2 uur kunt parkeren.

Parkeerterreinen in Laren

Parkeerterrein Schapendrift

Gelegen bij sportcomplex Eemnesserweg

Parkeerterrein Stationsweg

Naast het Hertenkamp, vlakbij tennisvereniging het Laer. Vanaf hier loop je zo het centrum in. Ideaal als je uit de richting van Hilversum komt.

Parkeerterrein Gemeentehuis

Bij het Raadhuis van laren.

Parkeerterrein Plein 1945

Groot parkeerterrein gelegen achter het kermisterrein, en resataurnat Loetje. Ideaal voor een bezoek aan het centrum.