parkeergarage  UMC Radboud nijmegen Parkeren bij het UMC St Radboud Nijmegen? Als u bij het UMC Radboud moet zijn kunt u parkeren bij de hoofdingang en bij ingang oost. Er zijn ook diverse parkeerplekken voor mindervaliden, oa nabij de hoofdingang van het ziekenhuis. In de parkeergarage bij de hoofdingang van het ziekenhuis kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt. Bij de ingang van de garage neemt u een kaartje. In de parkeergarage bevinden zich vijf betaalautomaten. U kunt betalen met de pinpas.
goedkoop parkeren
parkeertip redactie

Parkeertip Nijmegen:
Goedkoop parkeren in een parkeergarage

Wist je dat je in Nijmegen in bepaalde parkeergarages zeer goedkoop kunt parkeren? Je parkeert al vanaf € 2,- per uur en € 7,50 per dag!
Bekijk de goedkope parkeergarages in Nijmegen

Adres Parkeerterrein UMC Radboud

Parkeren bij hoofdingang (24 uur per dag)
Philips van Leydenlaan 15
6525 GA Nijmegen
Aanrijroute Radboudumc hoofdingang via Philips van Leydenlaan

Ingang oost en ingang west

Op de parkeerplaatsen Reinier Postlaan (Radboudumc oost) en Philips van Leijdenlaan (Radboudumc west) kunt u betalen met de pinpas. Ingang oost (van 7.00 tot 22.00 uur) Reinier Postlaan 4 6525 GC Nijmegen Aanrijroute Radboudumc oost via Reinier Postlaan

Parkeertarieven Parkeerterrein UMC Radboud

Tijdsduur
Parkeertarief
10 minuten
€ 0,30
1 uur
€ 1,80
1 dag
€ 9,-
1 week
€ 31,-
1 maand
€ 90,-

Openingstijden Parkeerterrein

24h / 7 dagen per week

electrische auto's

In de parkeergarage bij de hoofdingang zijn 4 plekken met oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. U vindt deze plekken op verdieping -1 in de buurt van de afrit naar verdieping -2.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.