pr transferium waalsprinter nijmegen

Adres P+R Transferium waalsprinter

Prins Mauritssingel
6663 Nijmegen

Parkeertarieven P+R waalsprinter

P+R terrein waalsprinter
Parkeren op P+R Waalsprinter kost € 3,50 per dag. Het parkeerkaartje is tegelijk uw vervoerbewijs voor gratis vervoer naar Nijmegen en weer terug. Voor u én uw medepassagiers (maximaal 4 personen)! U kunt ook een parkeerabonnement kopen voor € 11,- per week of € 42,- per maand.
Nijmegen heeft een groot Transferium genaamd Waalsprinter. Deze P+R locatie ligt in Nijmegen noord. P+R Waalsprinter is makkelijk te bereiken uit de richtingen Arnhem, Bemmel en Tiel. Volg de borden P+R Nijmegen-Noord.

Openingstijden P+R

24/7 geopend

Plattegrond Parkeergarage waalsprinter


PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima P+R Terrein4 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad

Betaalwijze

muntgeld, Chipknip, PIN-pas, creditcard 350 parkeerplaatsen

Meer informatie

wandelaars die deelnemen aan de Vierdaagse-afstandmarsen kunnen bij het transferium parkeren voor € 25,- (per 4 dagen)

De Breng Direct Waalsprinter vertrekt vanaf P+R Nijmegen-Noord aan de Ovatonde (Keizer Augustusplein) op de Prins Mauritssingel (voorheen A325). De pendelbus rijdt via de busbaan over de Waalbrug naar het centrum van Nijmegen en vervolgens non-stop naar Heijendaal waar bij diverse haltes wordt gestopt (rondje Heijendaal).

Lijn 300 en lijn 325 rijden op werkdagen vanaf P+R Nijmegen-Noord naar het centrum van Nijmegen en Nijmegen Heijendaal vv. Op werkdagen na 22.00 uur en in het weekend rijdt lijn 300 tot Nijmegen CS; op koopavond en in het weekend 325 tot Nijmegen Centrum.

Beide lijnen stoppen bij Museum Het Valkhof en Kelfkensbos. Op maandag tot 20.00 uur (markt) stopt lijn 300 niet bij deze haltes, maar bij de haltes Sint Canisiussingel en Nassausingel. Op Heijendaal worden de haltes Universiteit Oost, Erasmusgebouw, Bestuursgebouw, UMC St Radboud en HAN aangedaan. Bovendien stopt lijn 300 ook nog bij NS-station Heyendaal. )

Op koopavonden en koopzondagen rijden beide lijnen van P+R Nijmegen-Noord naar Nijmegen-Centrum vv en doen ze allebei de haltes Museum Het Valkhof en Kelfkensbos aan.

Op zaterdag stopt lijn 300 in het centrum tot 20.00 uur bij de haltes Sint Canisiussingel en de Nassausingel. Lijn 325 volgt op koopavond, zaterdag en koopzondag de volgende route: P+R Nijmegen-Noord, Hertogplein, Kelfkensbos, Museum Het Valkhof, P+R Waalsprinter.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.