Parkeren in München? Wij hebben actuele parkeertips en parkeertarieven voor u op een rijtje gezet.

Met de auto naar Munchen?

De binnenstad van München heeft smalle straatjes met een paar parkeerplaatsen. Het vinden van een parkeerplaats in het centrum is niet eenvoudig. Het gebruik van parkeergarages en / of de P & R parkings zijn de beste alternatieven.

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Parkeren Munchen

In de binnenstad van Munchen geldt betaald parkeren op alle dagen van de week en alle uren van de dag. De parkeerduur is op vele plekken tot 19.00 uur beperkt tot 2 uur, daarna onbeperkt.

parkeertarieven Munchen

Parkeertarieven straat centrum : van 06.00-19.00 uur € 0.50 per 12 min.(€ 2.50 per uur), daarna € 0.20 per 12 min. Parkeertarieven parkeergarages : € 2.00-4.00 per uur.

Gratis Parkeren

Gratis parkeerplaatsen langs de straten zijn te vinden in de buitenwijken en niet in het centrum.

Parkeergarages in Muenchen

Wilt u langer dan 2 uur parkeren dan is de parkeergarage de beste optie. Niet alle parkeergarages zijn 24/7 geopend . Het tarief is € 2.00-4.00. Meer over parkeergarages.

Park & Ride Munchen

Munchen biedt gratis openbaar vervoer vanaf de P + R parkeerplaatsen net buiten de stad. Tarieven zijn € 1,00 - € 1,50 voor een dag parkeren. Maximale parkeerduur is 1 dag. Meer over P&R parkings München