Parkeren in Hamburg, Duitsland? Wij hebben actuele parkeertips en parkeertarieven voor u op een rijtje gezet.

Waar parkeren< /h3> Je Auto parkeren in de stad Hamburg is mogelijk op straat of in een van de parkeergarages. Gratis parkeren is mogelijk langs de straten buiten het centrum van de stad en in de vele P & R-parkings in en rond Hamburg.

Betaald parkeren Hamburg

In het centrum van Hamburg geldt betaald parkeren op alle dagen van de week van 09.00-20.00 uur.

Parkeertarieven Hamburg

Tarieven centrum : € 1,00 per 30 min (€ 2,00 p.uur). In het schilgebied : € 1,00 p.uur. Parkeertarief parkeergarage : € 2.50-4.50 p.uur.

Goedkoop parkeren centrum Hamburg

Goedkoop parkeert u achter het Centraal Station van Hamburg, op loopafstand van het centrum (€ 5,- voor een hele dag). Gratis parkeren is mogelijk langs de straten buiten het stadscentrum.

Parkeergarages in Hamburg

De tarieven van parkeren in een parkeergarage in het centrum van Hamburg variëren van € 2.50 tot 4.50 per uur, afh. van de locatie en de geboden parkeerfaciliteiten. Meer over parkeergarages.

P+R-parkeerterreinen Hamburg

Er zijn veel P+R terreinen in en rondom Hamburg, waar u gratis kunt parkeren en het openbaar vervoer naar het stadscentrum kunt nemen. Meer over P+R parkings.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.