De mooiste kerstmarkt van Duitsland is misschien wel de kerstmarkt van Dusseldorf! De Kerstmarkt in Düsseldorf trekt jaarlijks vele honderden Nederlandse bezoekers. Düsseldorf ligt op 60 kilometer afstand van Venlo en is daarmee eeen goed bereikbare kersmarkt in Duitsland.

Let op Dusseldorf heeft zogenaamde Umwelzone

Het centrum van Düsseldorf een milieuzone. Uitsluitend auto's met een zogenaamd Umwelsticker of Schadstoffplakette mogen nog het centrum van Dusseldorf in. U kunt een sticker aanvragen bij de ANWB, het GWK of een tankstation met garage in Duitsland.

Met de Auto? Waar parkeren?

Parkeren tijdens de Kerstmarkt in Dusseldorf is niet eenvoudig. Wij adviseren in Dusseldorf te parkeren in een van de parkeergarages. Dusseldorf kent een systeem van dynamische wegwijzers. Deze wijze van elektronische parkeergeleiding wijst u in ieder geval een vrije parkeerplaats in Dusseldorf.

Goedkoop parkeren langs de Rijnoever

OP 10 minuutjes lopen van het centrum kunt u goedkoop parkeren langs de Dusseldorf Rijnoever.
kerstmarkt parkeergarage kunsthalle Dusseldorf

Parkeergarage Kunsthalle Dusseldorf

Midden in het centrum van de Aldstad ligt parkeergarage Kunsthalle, bij de kunsthal van Dusseldorf. (adres Grabbeplatz 4, 40213 Dusseldorf, Duitsland) Dit is de goedkoopste parkeergarage van Dusseldorf centrum. U betaalt hier slechts € 1,50 per uur. De Rijnoever is 5 minuten verderop en voor een hele dag wel goedkoper...

Een Goedkoop Hotelletje?

Wij adviseren u eens te kijken op Hotels nabij kerstmarkten