Met de auto naar Villa Arena? Vanaf de A2 of A9 neemt u de afslag ‘Transferium'. U volgt de borden P2-P13, daarna volgt u P4 of P5 naar één van onze parkeerdekken of parkeerkelder.

Parkeren bij de Arena

Villa Arena
Bij grote drukte kan er ook in P10 geparkeerd worden. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Villa ArenA.

Tarieven parkeren per uur

De standaardtarieven van de parkeergarages liggen op € 2,20 per uur, max dagtarief € 22,00.

P+R-regeling Transferium ArenA

Op het P+R terrein bij de Arena betaald u slechts 8,- per dag inclusief 5 gratis openbaar vervoer kaartjes. Deze regeling geldt alleen als er geen evenementen of voetbalwedstrijden in Stadion Amsterdam Arena worden gehouden. Een andere voorwaarde is dat u verder naar het centrum reist met het openbaar vervoer. Verkeersborden op de rijkswegen geven aan óf de "P+R Arena" geopend is.

Parkeertarieven bij evenementen

Tijdens voetbalwedstrijden en concerten in de Arena en concerten in de nabij gelegen Heineken Music Hall (HMH) en en Ziggo Dome gelden evenemententarieven in de parkeergarages van Arena.
- € 10,00 tijdens voetbalwedstrijden in de Amsterdam ArenA
- € 10,00 tijdens evenementen en concerten in de Heineken Music Hall
- € 12,00 tijdens concerten in de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome
Het evenemententarief gaat in 4 uur vóór aanvang van de wedstrijd of het concert.

TIP : Parkeert u in P4 of P5 en u wilt voorkomen dat u lang in de rij moet staan voor een uitrijkaart dan kunt u die ook vooraf kopen. Druk op de evenementenknop van een parkeerautomaat in P4 of P5, betaal het gevraagde tarief waarna u de uitrijkaart ontvangt.
Gaat u evenementen of concerten in de Heineken Music Hall en Ziggo Dome bezoeken dan kunt u ook uitrijkaarten kopen bij de kassa van de Heineken Music Hall en Ziggo Dome.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.