Rai Amsterdam
Amsterdam Rai is een van de grootste congresscentra in Nederland. Natuurlijk kunt u parkeren in Amsterdam, maar Amsterdam RAI beschikt over eigen ruime parkeerfaciliteiten. Bij grote evenementen is de capaciteit echter niet toereikend en worden ook nabije terreinen gebruikt. Voor het vervoer van en naar de RAI worden dan gratis en regelmatig rijdende pendelbussen ingezet. Bezoekers van evenementen wordt geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer. NS Station Amsterdam RAI ligt op een loopafstand van ongeveer vijf minuten.

Parkeertarief

Een parkeerkaart voor een hele dag kost € 15,50 en is 24 uur geldig. Amsterdam RAI volgt jaarlijks de parkeertarieven van de Gemeente Amsterdam. Op basis daarvan zullen de RAI parkeertarieven aangepast worden.

Meer parkeerinformatie op de site van Rai Amsterdam

Openingstijden Rai

De openingstijden van de garages zijn van 07:00u tot en met 24:00u.

Parkeerkaart

Bij het binnenrijden krijgt u geen parkeerkaart, deze kunt u achteraf kopen.

Hoogte Parkeergarage

De hoogte van de garage is 1.90m.

Oplade electrische auto?

Er zijn bij Amsterdam RAI vier oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Twee in de P1 garage en twee in de P7 garage. De stroom is gratis, maar u betaalt wel voor het parkeren van de auto.

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.