parkeergarage leiden hilversum Parkeren in Parkeergarage van het LUMC Leiden Universitair Medisch Centrum (ziekenhuis) Leiden?

Parkeertarieven Parkeergarage LUMC (ziekenhuis) Leiden

Het tarief van deze Parkeergarage in Leiden is in 2015 flink gewijzigd!

Meer informatie over parkeren in Leiden

Leiden.

Adres Parkeergarage lumc

Albinusdreef 2333, ZA LEIDEN

Parkeertarieven Parkeergarage lumc

Parkeertarieven Parkeergarage lumc
Eerste half uur €0,50
tussen het half en 1 uur € 1,50
tussen de 1 en 2 uur € 3,50
tussen de 2 en 3 uur € 4,50
tussen de 3 en 4 uur € 5,50
Daarna € 2,- per uur
Het LUMC ligt vlakbij het Station Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid. Houdt u er rekening mee dat u ten minste 15 minuten nodig heeft vanaf het moment dat u het ziekenhuisterrein oprijdt tot aan de juiste locatie in het LUMC. Als iemand u wegbrengt, kunt u zich laten afzetten bij de hoofdingang van Gebouw 1. Het eerste uur is gratis!

Korting?

Patiënten en/of familie die langer dan 4 uur aaneengesloten in het LUMC verblijven, komen in aanmerking voor een kortingskaart. U betaalt dan niet meer dan € 4,00 per dag. Bij uw bezoek aan een verpleegafdeling of polikliniek wordt u gewezen op de kortingsregeling en krijgt u een formulier mee. Hiermee gaat u naar de informatiebalie in de centrale hal, waarna u de kortingskaart ontvangt. Buiten kantooruren zijn de kortingskaarten verkrijgbaar bij de meldkamer van de beveiliging.

Openingstijden Parkeergarage

24h / 7 dagen per week

Plattegrond Parkeergarage lumc

PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.

Motor parkeren

U kunt de motor parkeren op de begane grond van de parkeergarage LUMC.

Fietsenstalling

Er zijn geen speciale voorzieningen voor het parkeren van uw fiets. Prima parkeergarage 5 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad