Parkeren in het AZ Stadion? Het is mogelijk!

Hoe werkt het?

Parkeren bij het stadion van AZ? Er zijn P9 seizoenparkeerkaarten te koop. De parkeerkaarten zijn geldig voor alle wedstrijden van het eerste elftal in het AZ stadion in Alkmaar.

Losse parkeerkaarten

In de voorverkoop online of via het AZ Fancentrum zijn parkeerkaarten goedkoper
Bij het oprijden van het parkeerterreinkunt u ook betalen.

Parkeertarieven AFAS Stadion AZ

Tijdsduur
Parkeertarief
Tijden niet wedstrijddagen
Gratis parkeren
Tijdens wedstrijden / evenementen P8
€ 10,- bij vooraf reserveren
€ 15,- zonder reserveren.
Tijdens wedstrijden / evenementen P9
€ 7,50,- bij vooraf reserveren
€ 12,50 zonder reserveren.

Parkeren tijdens wedstrijddagen van AZ

Op wedstrijddagen zijn alle parkeervakken op het terrein van het AFAS AZ Stadion (P1 t/m P7) alleen beschikbaar voor genodigden. Heeft u geen parkeerkaart dan kunt u op wedstrijddagen tegen betaling parkeren op P9 (Verlengd Zeezicht). Op niet wedstrijddagen kunt u parkeren op het terrein van het AFAS Stadion, met uitzondering van de gereserveerde vakken.

Openbaar vervoer

Er rijden gratis pendelbussen tussen NS-station Alkmaar en de Arcadialaan (halte Motel Alkmaar). Na de wedstrijd vertrekken de bussen onder het viaduct tussen het AFAS Stadion en P8 weer richting het NS-station van Alkmaar. Deze gratis pendelbussen vertrekken voor het eerst twee uur voor aanvang van de wedstrijd en rijden na afloop terug naar het NS-station. Het vertrekpunt is achter het NS-station (los- en laad-zone).

P+R terrein AZ stadion

Als er geen voetbalwedstrijden in het AZ-stadion zijn, wordt het terrein gebruikt als P+R voor bezoekers van het centrum van Alkmaar.

Adres AZ Stadion