Arnhem staat niet bekend om de transferia in haar stad. Toch is een soort van transferium. Bij het Gelredome stadion in Arnhem ligt het parkeerterrein Transferium Gelredome. U kunt hier GRATIS parkeren. Dit geldt echter niet als er wedstrijden zijn van Vitesse of tijden eventementen in het stadion.

Tranferium Gelredome Arnhem


Nieuw: Gaiyo Dé Gratis Parkeerapp.

gratis parkeren app
Géén transactiekosten & géén abonnement.
Eén app voor al je vervoer.
Download de app nu direct

Locatie en adres PR Gelredome

Het parkeerterrein Transferium Gelredome is een bewaakt terrein dat 24-7 geopend is en goed bereikbaar vanaf A12, A50 en N325. Het terrein is 24/7 open. Het adres is Batavierenweg 25 , 6841 HN Arnhem.

Openbaar vervoer

Vanaf het Transferium Arnhem reist u in een paar minuten via de busbaan zonder overstappen met de lijnen 7 of 88 naar Arnhem. Er gaan vele bussen heen en weer.

Tarieven parkeren

Transferium Gelredome is een gratis parkeerterrein voor 645 auto's. Er is geen pendelbus meer tussen het Transferium en de binnenstad; mensen kunnen met de gewone lijnbus (7) tegen het normale OV-tarief naar de binnenstad.
Let wel : bij evenementen of voetbalwedstrijden geldt er wel betaald parkeren : voetbalwedstrijd € 10,00, evenement € 12,00.

Informatie over Transferium Arnhem

Meer informatie over Transferium Gelredome

Nieuw: Gaiyo Dé Gratis Parkeerapp.

gratis parkeren app
Géén transactiekosten & géén abonnement.
Eén app voor al je vervoer.
Download de app nu direct
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.