parkeren station apeldoorn Het station Apeldoorn is opgeknapt en gerestaureerd. Zo is de overkapping verlengd en is er een tunnel geopend waar zowel fietsers als voetgangers die tussen het zuiden en noorden van Apeldoorn willen reizen, gebruik van kunnen maken.

Parkeren station Apeldoorn

parkeertipIn de Laan vd Mensenrechten aan de Achterzijde van station aan de overzijde van het spoor kun je goedkoop parkeren. Je moet dan wel met een OV-chipkaart met de trein reizen.
Adres : Laan van de Mensenrechten - 7311VT Apeldoorn .
Meer over parkeren bij station Apeldoorn

Hoe werkt parkeren met korting?

Maakt u,als treinreiziger gebruik van het P+R terrein, dan kunt u een kortingskaart kopen. Deze kortingskaart is verkrijgbaar bij het NS-loket of de NS-kaartautomaat (kies vakje korting P+R), of bij de Wizzle.
Het werkt als volgt: Steek bij het inrijden uw chipknip of creditcard in de kaartlezer. U ontvangt geen parkeerkaartje. Bij het uitrijden voert u eerst uw kortingskaart in de kaartlezer en daarna uw betaalkaart waarmee u naar binnen bent gereden. De parkeerkosten worden volgens het aantrekkelijke reizigerstarief verrekend. Er zijn dus geen aparte betaalautomaten op het terrein. U betaalt bij de uitrijterminal. Lees verder op parkeren bij station Apeldoorn