Parkeren Apeldoorn 2020 - Parkeertarieven en Gratis Tips

parkeren apeldoorn
Goedkoop parkeren?  Parkeergarages Apeldoorn. Gratis tips
Apeldoorn is een geweldige plaats op de Veluwe. Maar kunt u er ook goed met de auto komen? Aantrekkelijk toeristische bestemmingen zijn Paleis het Loo, de Apenheul, de Echoput en schouwburg Orpheus. Parkeren op straat in Apeldoorn Centrum is duurder dan parkeren in parkeergarages.

Betaald parkeren in Apeldoorn

In Apeldoorn geldt betaald parkeren op alle dagen van de week. Er is genoeg parkeercapaciteit op straat en in parkeergarages. Parkeren op straat is vaak iets duurder

Tijden betaald parkeren Apeldoorn Centrum

Betaald parkeren op straat in het centrum van Apeldoorn geldt op :
maandag t/m zaterdag tussen 8.00 - 18.00 uur
koopavonden (donderdag) tussen 18.00 - 21.00 uur
koopzondagen tussen 12.00- 18.00 uur
De maximale parkeerduur is 2 uur.

Parkeertarief Apeldoorn

Waar parkeren?
Parkeertarief 2020
Apeldoorn Centrum
3,24 per uur
Apeldoorn Zone Rand
2,79 per uur

Parkeergarages in Apeldoorn

De parkeergarages in Apeldoorn zijn goedkoper dan parkeren op straat. Apeldoorn heeft vele parkeergarages en parkeerterreinen. Sommige parkeergarages hebben voordelige dagtarieven.
Wij hebben voor u een overzicht van alle parkeergarages in Apeldoorn

Goedkoop parkeren? Kies een P+R locatie bij Apeldoorn

Helaas heeft Apeldoorn nog geen P+R locaties. Wel zijn er een aantal stations waar u gratis kunt parkeren. Lees verder op P+R Transferium Apeldoorn

Parkeervergunning

Zowel bewoners als bedrijven in Apeldoorn kunnen een parkeervergunning aanvragen. Meer informatie kunt u vinden op de site van de Gemeente Apeldoorn

P+R Transferium Apeldoorn - Gratis Parkeren

pr transferium amersfoort De gemeente Apeldoorn stapt af van het idee om transferia aan te leggen aan de rand van de stad. Het heeft daarom helaas geen officiële transferia. Toch zijn er een aantal stations waar u goedkoop kunt parkeren!

Waarom deze keuze?

Apeldoorn heeft een tijd het idee gehad dat een dergelijke voorziening hier op zijn plek zou zijn. De gemeente is nu evenwel op basis van onderzoeken tot de conclusie gekomen dat permanent transferium niet nodig is.

Transferium Barnewinkel

Overigens gaat de aanleg van een transferium aan de Barnewinkel, speciaal voor de bezoekers van Omnisport, wel door.

Gratis Parkeren bij Station in Apeldoorn

Bij een aantal stations in de buitenwijken van apeldoorn kunt u gratis parkeren.

Parkeren station Apeldoorn

parkeren station apeldoorn Het station Apeldoorn is opgeknapt en gerestaureerd. Zo is de overkapping verlengd en is er een tunnel geopend waar zowel fietsers als voetgangers die tussen het zuiden en noorden van Apeldoorn willen reizen, gebruik van kunnen maken.

Parkeren station Apeldoorn

parkeertipIn de Laan vd Mensenrechten aan de Achterzijde van station aan de overzijde van het spoor kun je goedkoop parkeren. Je moet dan wel met een OV-chipkaart met de trein reizen.
Adres : Laan van de Mensenrechten - 7311VT Apeldoorn .
Meer over parkeren bij station Apeldoorn

Hoe werkt parkeren met korting?

Maakt u,als treinreiziger gebruik van het P+R terrein, dan kunt u een kortingskaart kopen. Deze kortingskaart is verkrijgbaar bij het NS-loket of de NS-kaartautomaat (kies vakje korting P+R), of bij de Wizzle.
Het werkt als volgt: Steek bij het inrijden uw chipknip of creditcard in de kaartlezer. U ontvangt geen parkeerkaartje. Bij het uitrijden voert u eerst uw kortingskaart in de kaartlezer en daarna uw betaalkaart waarmee u naar binnen bent gereden. De parkeerkosten worden volgens het aantrekkelijke reizigerstarief verrekend. Er zijn dus geen aparte betaalautomaten op het terrein. U betaalt bij de uitrijterminal. Lees verder op parkeren bij station Apeldoorn

Parkeergarages Apeldoorn

Apeldoorn heeft veel parkeergarages en parkeerterreinen. De parkeergarages in het centrum van Apeldoorn zijn 24/7 geopend.

Parkeertarieven Parkeergarages en Parkeerterreinen

Het tarief van de meeste parkeergarages ligt net boven de € 2,- per uur. Toch zijn er in het centrum een hoop parkeergarages die richting de € 3,- per uur gaan!

Goedkoper parkeren in apeldoorn?

Kijk eens bij de P+R Transferia locaties aan de rand van apeldoorn.

Parkeergarages Apeldoorn

P+R Transferium Station Apeldoorn Laan van de Mensenrechten

parkeren station apeldoorn Parkeren bij deze P+R bij het Station in Apeldoorn? NS reizigers betalen het voordelige NS dagtarief. U krijgt altijd korting bij gebruik van de OV chipkaart!

Adres

Laan van de Mensenrechten
7331 VT Apeldoorn
Telefoon: 0900-4466880

Parkeerterrein P+R Transferium Station Apeldoorn Laan van de Mensenrechten

Parkeerterrein Station Apeldoorn
€ 2,82 per uur
€ 15,60 per dag
€ 5,00 per dag NS dagtarief
Aan de achterkant van station Apeldoorn ligt een parkeerterrein op de Laan van de Mensenrechten . P+R Transferium Station Apeldoorn heeft bijna 200 parkeerplaatsen

NS reizigers betalen het voordelige NS dagtarief. U krijgt altijd korting bij gebruik van de OV chipkaart.
Voeg voor het betalen uw ov chipkaart voor de betaalautomaat en de automaat controleert of u met de trein hebt gereisd. U betaalt dan het voordelige NS tarief. (GEEN OV Chip? U betaalt de normale parkeerkosten..)

Openingstijden Parkeerterrein

24h 7

Plattegrond Parkeerterrein NS Station Apeldoorn


PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima parkeerlocatie voor NS reiziger5 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad

Subcategorieën

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.