Amsterdam Watergraafsmeer hoort bij Stadsdeel Amsterdam Oost. Gemiddeld kost parkeren in het stadsdeel tussen de €2,40 en €3,- per uur. Daarnaast zijn er een aantal wijken waar 2,40 per uur dient te worden per uur en zijn er rond de sportparken de zogenaamde 10 cent zones.

Parkeren op bedrijventerrein Overamstel

Op het bedrijventerrein Overamstel (Amstel Business Park) betaal je de eerste drie uur € 0,10 per uur, en voor elk volgend uur € 2,40 per uur.

Goedkoop winkelen

In de winkelstraten Linnaeusstraat, Middenweg (tussen de Linnaeusstraat en de Hogeweg), Eerste Oosterparkstraat (tussen Wibautstraat en Oosterpark) en Eerste Van Swindenstraat mag, van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur (donderdag tot 21.00 uur) niet langer dan 1 uur worden geparkeerd. Het tarief is slechts € 0,10. Parkeervergunningen, dag-, week- en maandkaarten zijn hier op bovengenoemde tijden niet geldig.

Parkeren bij de sportparken

Op de parkeerplaatsen bij de sportparken Middenmeer en Voorland (Radioweg en Voorlandpad) mag van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur niet langer dan 4 uren worden geparkeerd. Het tarief is € 0,10 per uur. Parkeervergunningen, dag-, week- en maandkaarten zijn hier op bovengenoemde tijden niet geldig.

Kaart Parkeren Amsterdam Watergraafsmeer

parkeren amsterdam watergraafsmeer

Detailkaart Amsterdam Watergraafsmeer

parkeren amsterdam watergraafsmeer
Klik hier voor een gedetailleerde kaart

Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.