Transferium PR RAI Amsterdam Goedkoop parkeren bij de RAI in Amsterdam? Het kan in bij het transferium PR RAI. U betaalt hier slechts € 1,- per 24 uur. (maximaal 24 uur) U dient wel na 10 uur aan te komen en te parkeren in de parkeergarage P1 P2 of P3. Het tarief geldt niet tijdens evenementen. En u dient het centrum van Amsterdam te bezoeken met het OV.

Adres PR Amsterdam RAI

Europaplein 1078 GZ Amsterdam Vanaf A10: Afslag S109

Tarieven P+R Amsterdam RAI

Aankomst
Parkeertarief
Weekdagen na 10 uur
Weekend en Feestdagen
€ 6,- per 24 uur
Weekdagen voor 10 uur
€ 13,- voor de eerste 24 uur
daarna € 6,- per 24 uur
Op P+R RAI kunt u maximaal 24 uur parkeren voor het P+R parkeertarief.

Hoe werkt het?

P+R RAI werkt met kenteken parkeren. U ontvangt geen parkeerkaart bij het inrijden van de garage, maar uw kenteken wordt gelezen. Onthoudt uw kenteken voor het (achteraf) betalen van het parkeergedeelte van P+R. P+R parkeren bij RAI kan alleen in de P1/2/3 garage (volg P-RAI 1-6 vanaf de A10). Voor het voordelige P+R parkeertarief moet uw laatste check-in op de terugreis op een openbaar vervoer halte in het centrumgebied zijn geweest. Voorwaarden

NIEUW: Slimme P+R Hubs in Amsterdam

goedkoop parkeren amsterdam
grats tip
Amsterdam heeft een aantal P+R Hubs. Je kunt hier bijvoorbeeld helemaal gratis parkeren als je ook een huurfiets reserveert. Maar je kunt er ook voor kiezen met het openbaar vervoer verder te reizen. Wij zijn enthousiast!

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.
U reist verder met het openbaar vervoer naar het centrum.
U reist met de ov chipkaart of een pr gvb kaartje.
U mag reizen met de tram, bus of trein.
Tussen de heen- en terugreis kan maximaal 4 dagen zitten voor het gebruik van de P+R GVB-kaart.

Voorwaarde is wel dat u het centrum van Amsterdam bezoekt. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en delen van Oost, Zuid en West. De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden.

PR Evenementenkalender RAI Amsterdam gesloten

Tijdens evenementen in de RAI is de PR gesloten. Zie Parkeren Amsterdam voor meer informatie.

Adres RAI