Transferium PR RAI Amsterdam Goedkoop parkeren bij de RAI in Amsterdam? Het kan in bij het transferium PR RAI. U betaalt hier slechts € 1,- per 24 uur. (maximaal 24 uur) U dient wel na 10 uur aan te komen en te parkeren in de parkeergarage P1 P2 of P3. Het tarief geldt niet tijdens evenementen. En u dient het centrum van Amsterdam te bezoeken met het OV.

Adres PR Amsterdam RAI

Europaplein 1078 GZ Amsterdam Vanaf A10: Afslag S109

Tarieven P+R Amsterdam RAI

Aankomst
Parkeertarief
Weekdagen na 10 uur
Weekend en Feestdagen
€ 6,- per 24 uur
Weekdagen voor 10 uur
€ 13,- voor de eerste 24 uur
daarna € 6,- per 24 uur
Op P+R RAI kunt u maximaal 24 uur parkeren voor het P+R parkeertarief.

Hoe werkt het?

P+R RAI werkt met kenteken parkeren. U ontvangt geen parkeerkaart bij het inrijden van de garage, maar uw kenteken wordt gelezen. Onthoudt uw kenteken voor het (achteraf) betalen van het parkeergedeelte van P+R. P+R parkeren bij RAI kan alleen in de P1/2/3 garage (volg P-RAI 1-6 vanaf de A10). Voor het voordelige P+R parkeertarief moet uw laatste check-in op de terugreis op een openbaar vervoer halte in het centrumgebied zijn geweest. Voorwaarden

NIEUW: Slimme P+R Hubs in Amsterdam

grats tip
Amsterdam heeft een aantal P+R Hubs. Je kunt hier bijvoorbeeld helemaal gratis parkeren als je ook een huurfiets reserveert. Maar je kunt er ook voor kiezen met het openbaar vervoer verder te reizen. Wij zijn enthousiast!

U reist verder met het openbaar vervoer naar het centrum.
U reist met de ov chipkaart of een pr gvb kaartje.
U mag reizen met de tram, bus of trein.
Tussen de heen- en terugreis kan maximaal 4 dagen zitten voor het gebruik van de P+R GVB-kaart.

Voorwaarde is wel dat u het centrum van Amsterdam bezoekt. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en delen van Oost, Zuid en West. De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden.

PR Evenementenkalender RAI Amsterdam gesloten

Tijdens evenementen in de RAI is de PR gesloten. Zie Parkeren Amsterdam voor meer informatie.

Adres RAI