Transferium Arena Amsterdam

Parkeren bij Transferium Amsterdam Arena

P+R Transferium Arena is de goedkope oplossing voor een dagje naar Amsterdam. U parkeert de auto aan de rand van de stad en reist verder met het openbaar vervoer. Binnen 13 minuten bent u in het centrum van Amsterdam.

Parkeren P+R Transferium Amsterdam Arena Tarieven
Aankomst na 10 uur s ochtends € 1,- per 24h.
Aankomst voor 10 uur s ochtends € 8,- per 24 h voor de eerste 24h
U kunt hier max 4 dagen a 24 uur parkeren tegen het voordelige tarief.
Gesloten tijdens evenementen.
U betaalt uw eigen ov kaartje / PR GVB kaart en dient het centrum te bezoeken! Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en delen van Oost, Zuid en West. De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden.

Openbaar vervoer

Bij de Amsterdam Arena ligt dichtbij metrostation Bijlmer. Van daaruit vertrekt er regelmatig een metro van het GVB richting het Centraal Station (reistijd ca. 15 minuten) of station Amsterdam Zuid (reistijd ca. tien minuten, frequentie tien minuten).
De laatste metro richting Transferium vanaf Centraal Station vertrekt om: 0.15 uur. Aankomst in het Transferium is om circa 0.30 uur.

PR GVB Kaartje of eigen OV Chipkaart?

De Kosten van P+R GVB-kaarten zijn:
1 persoon: € 5,00
2 personen: € 5,00
3 personen: € 5,90
4 personen: € 6,80
5 personen: € 7,70

De Kosten van reizen met uw eigen OV Chip zijn:
Ongeveer € 1,89 per enkele reis (halte Waterlooplein)

Ons advies voor P+R Arena
Vanaf PR Arena is het vanaf twee personen voordeliger een PR GVB kaart te kiezen. 1 persoon reist goedkoper met zijn eigen ov chipkaart.

NIEUW: Slimme P+R Hubs in Amsterdam

goedkoop parkeren amsterdam
grats tip
Amsterdam heeft een aantal P+R Hubs. Je kunt hier bijvoorbeeld helemaal gratis parkeren als je ook een huurfiets reserveert. Maar je kunt er ook voor kiezen met het openbaar vervoer verder te reizen. Wij zijn enthousiast!

Handig! Gaiyo Parkeerapp zonder transactiekosten

gratis app parkeren
holger van es
Holger | Oprichter
Parkeren in de Stad
Bij deze nieuwe parkeerapp betaal je alleen de parkeertijd dus géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij andere bekende parkeerapps.

Andere Parkeerterreinen met P+R Parkings in Amsterdam

Ergens anders P+R Parkeren in Amsterdam, lees verder

Lokatie / adres Transferium Amsterdam

Het Transferium Amsterdam ArenA is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A2, A4, A9 en A10. Op de snelweg A2 neemt u de afslag Ouderkerk (Afrit 1) en volgt u de borden P+R Transferium Amsterdam Arena. De parkeergarage ligt onder het Amsterdam ArenA stadion vlakbij Villa Arena.

Plattegrond

Op onderstaande plattegrond vindt u de metrorit van Transferium Arena naar de binnenstad. Bij de Arena kunt u instappen bij station Bijlmer Arena of Strandvliet Arena. U kunt bv uitstappen bij halte Weesperplein, Waterlooplein (populair), Nieuwmarkt of Amsterdam Centraal.

Informatie over het Transferium

Transferium Amsterdam ArenA, tel.: (+31) (0)20 400 17 21

Openingstijden Transferium Arena

Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag. Het openbaar vervoer rijdt van 05.45 uur - 00.15 uur.

Let Op bij het parkeren

Het voordelige P+R tarief geldt alleen in het transferium en ook alleen maar als er geen evenementen in het voetbalstadion zijn. Het P+R tarief geldt dus niet in de parkeergarages in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Hier betaalt u het normale uurtarief : € 2,40 per uur, € 22,00 per 24 uur.

Tarieven Tijdens Wedstrijden Ajax en Concerten HMH en Ziggo Dome

Let op: Tijdens grote evenementen in de ArenA is de garage voor P+R gesloten. Bekijk voor de data het evenementenoverzicht van de Amsterdam ArenA. Tijdens voetbalwedstrijden en concerten in de Arena en concerten in de nabij gelegen Heineken Music Hall (HMH) en en Ziggo Dome gelden evenemententarieven in de parkeergarages van Arena.
- € 10,00 tijdens voetbalwedstrijden in de Amsterdam ArenA
- € 10,00 tijdens evenementen en concerten in de Heineken Music Hall
- € 12,00 tijdens concerten in de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome

Parkeerterreinen rond Amsterdam ArenA

Parkeerterrein P1 - Gereserveerd P1 kaarthouders en gehandicapten
Parkeerterrein P2 t/m P19 -

Parkeren voor bussen

Parkeer uw bus of touringcar op P-Bus , tarief € 35,00

Handige Tip

Tip: Koop direct na het parkeren bij de kassa of parkeerautomaat een uitrijkaart via de evenementenknop. Dit scheelt wachttijd na afloop.

Parkeren voor gehandicapten

In P1 zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten. Toegang uitsluitend op vertoon van een geldige Europese Gehandicapten kaart. Hier wordt bij het inrijden op gecontroleerd. Op concertdagen € 20,00 per voertuig. Bij Ajax-wedstrijden geldt een aangepast tarief.

Parkeren bij wedstrijden AJAX

Op wedstrijddagen is het Transferium gereserveerd voor gasten met een parkeerkaart! Reserveren van je parkeerkaart tijden AJAX wedstrijden kan op de site van Ajax. Parkeerkaarten vanaf ca € 11,-

Parkeren Fietsen & Motoren

De fietsenstalling staat op het plein aan de kant van de Villa ArenA (tegenover Hoofdingang E van de ArenA). U kunt uw fiets/brommer/motor tegen gereduceerd tarief in de fietsenstalling plaatsen. U kunt uw helm bij de stadioningang in bewaring geven.

Taxi

De taxi standplaats voor bezoekers is nabij de trainingsvelden aan de noordzijde van de ArenA.