pr transferium almere Bij de NS-stations van Almere kunt u gratis parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer naar Schiphol/Hoofddorp, Lelystad, Amsterdam CS en Hoofddorp.
Gezien de capaciteiten van de terreinen is de kans op een plek redelijk tot groot. In Almere Buiten kunt u zeer voordelig parkeren bij het gelijknamige station. Wij zetten voor u de P+R locaties in Almere op een rijtje.

Onze Tip: Goedkoop parkeren in een Parkeergarage in Almere!

parkeertip redactie
goedkoop parkeren almere
Goedkoop parkeren in Almere is wel degelijk mogelijk!
Onze aanrader is ParkBee De Landdrost. Deze parkeergarage ligt vlakbij het Flevoziekenhuis en is supervoordelig en lekker centraal gelegen..
Wel even van te voren reserveren!
Bekijk deze goedkope parkeergarage

De P+R Transferia in Almere

transferia in almere

1 P+R Almere Muziekwijk

pr almere muziekwijk
P+R-terrein Almere Muziekwijk heeft 150 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van treinstation Muziekwijk. Het P+R-terrein ligt niet in de nabijheid van grote ontsluitingswegen. Per fiets, lopend of met één van de 6 MAXX-lijnen is het station prima bereikbaar.

2 P+R Het Oor Almere

pr almere oor
P+R-terrein 't Oor heeft 100 parkeerplaatsen, maar dit aantal wordt in de toekomst verder uitgebreid. Via afslag 4 (Almere Haven) van de A6 is het parkeerterrein 't Oor gemakkelijk bereikbaar. Het parkeerterrein ligt naast het busstation.

3 P+R Transferium Almere Almere Buiten

pr almere buiten
Bij het station van Almere Buiten kunt u prima goedkoop parkeren!
Er zijn diverse heel veel parkeerplekken in de omgeving van het station. Het maximale dagtarief hiervoor is 2 euro. Ook kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor een parkeerabonnement in de Floridagarage.

4 P+R Transferium Almere Parkwijk

pr almere parkwijk
Gelegen in Almere Parkwijk. P+R Parkwijk heeft 265 parkeerplaatsen en is bereikbaar via de Veluwedreef - Parkwijklaan - Haagbeukweg of via de Vrijheidsdreef - Radio Oranjelaan. Prima parkeergelegenheid!

5 P+R Almere Oostvaarders

pr almere oostvaarders
P+R terrein Oostvaarders heeft 140 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van station Oostvaarders. De parkeerplaats is vanaf de A6 te bereiken via afslag 8 (Almere Buiten Oost via de Buitenring) en 7 (Almere Buiten via de Spectrumdreef).