pr transferium almere Bij de NS-stations van Almere kunt u gratis parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer naar Schiphol/Hoofddorp, Lelystad, Amsterdam CS en Hoofddorp.
Gezien de capaciteiten van de terreinen is de kans op een plek redelijk tot groot. In Almere Buiten kunt u zeer voordelig parkeren bij het gelijknamige station. Wij zetten voor u de P+R locaties in Almere op een rijtje.

De P+R Transferia in Almere

transferia in almere

1 P+R Almere Muziekwijk

pr almere muziekwijk
P+R-terrein Almere Muziekwijk heeft 150 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van treinstation Muziekwijk. Het P+R-terrein ligt niet in de nabijheid van grote ontsluitingswegen. Per fiets, lopend of met één van de 6 MAXX-lijnen is het station prima bereikbaar.

2 P+R Het Oor Almere

pr almere oor
P+R-terrein 't Oor heeft 100 parkeerplaatsen, maar dit aantal wordt in de toekomst verder uitgebreid. Via afslag 4 (Almere Haven) van de A6 is het parkeerterrein 't Oor gemakkelijk bereikbaar. Het parkeerterrein ligt naast het busstation.

3 P+R Transferium Almere Almere Buiten

pr almere buiten
Bij het station van Almere Buiten kunt u prima goedkoop parkeren!
Er zijn diverse heel veel parkeerplekken in de omgeving van het station. Het maximale dagtarief hiervoor is 2 euro. Ook kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor een parkeerabonnement in de Floridagarage.

4 P+R Transferium Almere Parkwijk

pr almere parkwijk
Gelegen in Almere Parkwijk. P+R Parkwijk heeft 265 parkeerplaatsen en is bereikbaar via de Veluwedreef - Parkwijklaan - Haagbeukweg of via de Vrijheidsdreef - Radio Oranjelaan. Prima parkeergelegenheid!

5 P+R Almere Oostvaarders

pr almere oostvaarders
P+R terrein Oostvaarders heeft 140 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van station Oostvaarders. De parkeerplaats is vanaf de A6 te bereiken via afslag 8 (Almere Buiten Oost via de Buitenring) en 7 (Almere Buiten via de Spectrumdreef).