parkeren schiphol
Wij danken alle gemeentes die de parkeertarieven voor 2019 aan ons hebben gestuurd. Mocht u nog aanpassingen hebben. Neem contact met ons op!

Goedkoop of gratis parkeren?

Onze site heeft parkeertips en parkeertarieven voor de grote Nederlandse steden, maar ook voor kleinere plaatsen en voor internationale steden. Maar wist u dat u bijvoorbeeld ook goedkoop bij Schiphol kunt parkeren. U betaalt soms maar de helft van het parkeertarief dan bij het vliegveld zelf.
Daarnaast hebben veel steden P+R locaties waar u goedkoop kunt parkeren!

2020 Flinke veranderingen in parkeertarieven

Opvallend is dat een aantal gemeenten hun parkeertarieven dit jaar flink hebben verhoogd. Parkeren in Utrecht is veel duurder geworden. En ook Parkeren in Amsterdam wordt drastich duurder!

Amsterdam de duurste stad om te parkeren!

Amsterdam is wederom de duurste stad om te parkeren. Gelukkig zijn er goedkope transferia, oftewel P+R terreinen waar u wel goedkoop kunt parkeren! Lees meer over parkeren Amsterdam

Parkeren Schiphol

Parkeren bij Schiphol wordt elk jaar duurder. Ook dit jaar zijn de tarieven weer omhoog gegaan.
U betaalt ongeveer 80 euro om een weekje te parkeren bij het vliegveld.

Goedkope parkeeralternatieven

In de buurt van Schiphol zijn er echter een aantal goedkope parkeermogelijkheden. U wordt gratis met een busje naar de luchthaven gebracht en parkeert op sommige terreinen wel voor de helft van het geld. Meer over Parkeren Schiphol

Parkeren in het buitenland?

Gaat u met de auto naar het buitenland. In de meeste grote steden is het betaald parkeren. We proberen op deze site de parkeertarieven actueel te houden. Heeft u een aanpassing geef hem dan gerust aan ons door. We hebben nog veel meer steden. Probeert u de zoekfunctie maar eens.
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.