Dit parkeerterrein bij het station van Amersfoortheeft 491 parkeerplaatsen. De voordelige NS-reizigers parkeertarieven zijn beschikbaar voor reizigers die een treinreis maken met hun OV chipkaart. parkeren station amersfoort

Adres Parkeerterrein Station Amersfoort

Piet Mondriaanplein
3818 LG Amersfoort
Telefoon: 0900-4466880

Parkeerterrein Station Amersfoort

Parkeerterrein Station Amersfoort
€ 2,57 per uur
€ 14,37 per dag
€ 6,- per dag NS dagtarief
Aan de achterkant van station Amersfoort ligt een groot parkeerterrein op het Piet Mondriaplein . P+R Piet Mondriaplein heeft bijna 500 parkeerplaatsen een stuk meer dan de parkeergelegenheid aan de voorkant van het station aan de Barchman Wuytierslaan.

NS reizigers betalen het voordelige NS dagtarief. U krijgt altijd korting bij gebruik van de OV chipkaart.
Voeg voor het betalen uw ov chipkaart voor de betaalautomaat en de automaat controleert of u met de trein hebt gereisd. U betaalt dan het voordelige NS tarief. (GEEN OV Chip? U betaalt de normale parkeerkosten..)
goedkoop parkeren
parkeertip redactie

Parkeertip Amersfoort:
Goedkoop parkeren in een parkeergarage

Bij ParkBee Utrechtsepoort ben je binnen een paar minuten in je favoriete winkels in Amersfoort centrum.
Ontdek de kleurrijke kunst exposities van Amersfoort. 033fotostad Rietveldpaviljoen is een minuut lopen vanaf ParkBee Zonnehof en vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het Mondriaanhuis.
Bekijk de goedkope parkeergarages In Amersfoort

Openingstijden Parkeerterrein

24h 7

Plattegrond Parkeerterrein NS Station Amersfoort


PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u.
Prima parkeerlocatie voor NS reiziger5 sterren (van de 5).
Parkeren in de Stad
Let altijd op de parkeertarieven op de automaat. Soms verandert een parkeertarief. Wij zijn daar niet voor aansprakelijk.