parkeren in de stad
EftelingDe Efteling is al meer dan 50 jaar een wereld vol wondermooie taferelen waar je nooit uitgekeken raakt.

Attracties

De PandaDroom attractie neemt je mee op een adembenemend en leerzaam 3D-avontuur door de indrukwekkende natuur van Moeder Aarde. Bezoek zeker ook de Wonderlijke Efteling Show in het nieuwe Efteling Theater.De Efteling geldt als één van Europa’s drukst bezochte pretparken. Iedereen kent het sprookjesbos met Langnek en vele andere bekende sprookjes.

Bereikbaarheid Efteling

De Efteling is goed bereikbaar. Op de autoweg moet u de afslag Waalwijk/Kaatsheuvel nemen. Borden op de N261 wijzen u de weg

Parkeren Efteling

Rondom de Efteling geldt er een parkeerverbod in de straten. Dwz dat er alleen door vergunninghouders geparkeerd mag worden. Bij de Efteling bevindt zich een enorm parkeerterrein voor duizenden auto's. Het dagtarief voor parkeren met een personenauto is nogal prijzig : €10,00 per dag. Komt u met een touringcar dan parkeert u gratis, ongeacht het aantal passagiers.

Wegbrengen

De Efteling beschikt over een apart gedeeltevoor enkel auto's voor het brengen en halen van bezoekers van het Efteling park. Dit bevindt zich naast de halte van de streekbussen en wordt duidelijk aangegeven met borden boven de weg.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.