parkeren in de stad
parkeren den haag
Per jaar bezoeken ruim 30 miljoen mensen den Haag. Om snel bij een parkeer- plaats te komen kunt u het beste de parkeerroute volgen. De binnenstad van Den Haag is goed bereikbaar met de auto. Het winkelgebied in de binnenstad van Den Haag is een autoluw gebied met betaald parkeren op alle dagen van de week. De beste optie voor parkeren zijn de parkeergarages die op de Centrumring aangeduid worden door de groen-gele borden.

Betaald Parkeren Den Haag

Parkeren Den Haag
Bijna overal in Den Haag moet u betalen voor het parkeren op straat.
U betaalt op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur, in een deel van de binnenstad op vrijdag- en zaterdagavond zelfs tot 02.00 uur.
Doorgaans kunt u onbeperkt parkeren uitgezonderd de Houtweg, Hooistraat, Kazernestraat, Willemstraat, Louis Couperusplein, Hooigracht, Laan van Roos en Doorn en een gedeelte van de Nieuwe Schoolstraat. Hier geldt een max parkeerduur van 30 minuten.

Goedkoop Parkeren? Speciale Aanbieding!
gratis parkeren
Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel.
parkeren video zondag
Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Lees meer over de mogelijkheden of Bekijk de video
 

Parkeren met gehandicapten parkeerkaart

Mensen die een geldige gehandicapten parkeerkaart achter de voorruit van hun auto hebben liggen, hoeven tot 1 juli 2012 in Den Haag geen geld in de parkeerautomaat te stoppen en kunnen daarnaast ook gebruik blijven maken van de parkeerplaatsen speciaal voor gehandicapten.

Tarief parkeren Den Haag

Tot 18.00 uur betaalt u op straat in het centrum van Den Haag € 2.60 per uur en na 18.00 uur € 2.10 per uur. In de parkeergarages in het centrum geldt een tarief van € 2,20 tot € 4.00 p.uur, een etmaal kost € 30.00.

Parkeergarages

In totaal zijn er in Den Haag 21 parkeergarages en -terreinen. Het parkeerverwijssysteem langs deze route geeft aan waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats is. Parkeren in een parkeergarage in het centrum is soms duurder dan parkeren op straat : € 2,20 tot € 4.00 p.uur, een etmaal kost ong € 30.00

Parkeren Scheveningen

In de stadsdeel Scheveningen geldt betaald parkeren geldt op alle dagen van de week van 10.00-24.00/02.00 uur. Op de boulevard en bij winkels moet u een tarief betalen van € 2.60 per uur., in de rest van Scheveningen-Bad € 2,10 p.uur In de parkeergarages of op de parkeerterreinen betaalt u € 2.60 per uur, max dagtarief is € 15.70. In Scheveningen geldt onbeperkt parkeren m.u.v. Gevert Deynootplein , Rederserf en Zeekant (max 120 min) en Zwolsestraat (max 30 min )..

Shuttlebus

TIP Als u parkeert in de parkeergarage van het Malieveld, kunt u op vertoon van uw parkeerbewijs gratis gebruik maken van de shuttlebus om naar de binnenstad te gaan.

Openbaar vervoer Den Haag

Openbaar Vervoer In Den Haag heeft een uitgebreid net van trams en bussen. Hiermee reist u dikwijls sneller dan met de auto. Het openbaar vervoer is dus een uitstekend alternatief!
Bel voor meer informatie over het openbaar vervoer: HTM-Consumentenlijn 0900-4864636 lokaal tarief €0.10 per minuut.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.