parkeren in de stad
Parkeren Katwijk Katwijk heeft een boulevard van 2 km met diverse voorzieningen. Op het 4,5 km lange strand staan 14 strandpaviljoens van maart tot oktober. In het centrum van Katwijk geldt beperkt parkeren m.u.v. de parkeergarages en de seizoensparkeerplaatsen.

Betaald parkeren

In en rond het centrum van Katwijk geldt betaald van maandag t/m zaterdag van 10.00-22 uur. Op zondag is parkeren gartis
het parkeerterrein Noordduinseweg voor € 10 een dagkaart te koop. Deze is geldig tot de volgende morgen 10.00 uur.

Parkeertarieven Katwijk

Parkeren op straat kost € 2 per uur.

Parkeerterreinen Katwijk

Voor de seizoensparkeerterreinen Noordduinen, Zuidduinen, Sportlaan en het gebied van Boulevard tussen Seinpoststraat en Sportlaan is betaald parkeren van toepassing in de periode april t/m september van 10.00-19.00 uur voor een uurtarief van € 1,60 en een dagtarief van € 8,00.

Parkeergarages

In de Tramstraat in Katwijk heeft 2 parkeergarages in het centrumwinkelgebied. De parkeergarages zijn 24/7 open. U parkeert hier goedkoper dan op straat. Het tarief is € 1,60 per uur en u betaalt achteraf.
- Garage "Tramstraat" (Tramstraat 52 - 2225 CL Katwijk) - op 250 m. van het strand.
- Garage "Princehaven" (Tramstraat 110 - 2225 CM Katwijk) - op 500 m. van het strand.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.