parkeren in de stad
Parkeren Vlissingen
Vlissingen is één van de populairste badplaatsen in Zeeland. Zomers is het goed toeven op de stranden langs de boulevard en vinden er talloze evenementen plaats. In het centrum van Vlissingen geldt zowel vergunningparkeren als betaald parkeren.

Betaald parkeren

In de binnenstad en boulevards van Vlissingen geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur en in de periode april-october ook op zondag. De maximale parkeerduur is 30 tot 120 min afh.van de locatie. Onbeperkt parkeren is ingesteld op de terreinen aan de President Rooseveltlaan (Nollebos), de Koningsweg (Koudenhoek), de Aagje Dekenstraat(voormalig Alditerrein) en de gehele Kenau Hasselaarstraat.

Parkeertarieven Vlissingen

In de binnenstad en boulevards van Vlissingen geldt op straat een tarief van € 1.90 per uur.
Het dagtarief op parkeerterreinen is € 8,00.
Het uurtarief in de parkeergarages is € 1.70. Voordelige avondtarieven v.a. 18.00 uur zijn van toepassing.

Parkeergarages Vlissingen

Vlissingen heeft twee overdekte parkeergarages. Het uurtarief is € 1.70. Vanaf 18.00 uur geldt tot 09.00uur cq 12.00 uur op zondag een voordelig avond/nacht tarief van € 0,80 per uur met een maximum van € 4,00. De openingstijden zijn beperkt..
- Scheldeplein - Scheldeplein 2 - 4381 RZ Vlissingen
- De Fonteyne - Spuistraat 20 - 4381 HR Vlissingen‎

Openbaar vervoer

Vanuit Amsterdam gaat er ieder uur een intercity trein naar Vlissingen. Vanuit Roosendaal gaat ieder uur een stoptrein. Vlissingen heeft twee treinstations; Vlissingen-Souburg en Vlissingen.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.